FeaturedKIBRIS

Girne Akçiçek Hastanesi’nde eylem var

Hastane

3 Sendika 29 Mayıs Pazartesi günü Girne Akçiçek Hastanesi’nde eyleme gidiyor. Yapılan basın açıklamasında “29 Mayıs 2017 tarihinde 09:00-12:00 saatleri arasında Girne Akçiçek Hastanesi’nde acil servis, diyaliz ve yatan hasta hizmetleri dışında hizmet verilmeyecektir” denildi

Voice of the Island 2017

Açıklama şöyle

Ülkemizde sağlık hizmetlerinin sunumunda sorunlar giderek çoğalmakta, katmerlenip çözülmez bir hal almaya doğru gitmektedir. Yurttaşlarımız Anayasal bir hak olan kaliteli sağlık hizmetine ulaşamamaktadır.

Girne Akçiçek Hastanesi’nde hekim, hemşire, personel ve alt yapı eksiklikleri, taşeronlaşma, güvenli ve kaliteli sağlık hizmeti sunulmasının önünde büyük bir engel oluşturmaktadır.

Girne bölgesinde yaşanan sorunları ve eksiklikler dile getirmek üzere 29 Mayıs 2017 tarihinde 09:00-12:00 saatleri arasında Girne Akçiçek Hastanesi’nde acil servis, diyaliz ve yatan hasta hizmetleri dışında hizmet verilmeyecektir. Yapılacak olan Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (Tıp-İş), Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) ve Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası’nın ortak eylemidir.

Tıp-İş (Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası)

KTAMS (Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası)

KTHES (Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası)

 

Voice of the Island 2017


Benzer Haberler

Kıbrıs Rum Savunma Bakanı Palmas “Halkın endişe etmesine gerek yok”

TAK

Gençler polise molotof kokteyli ve taşla saldırdı

TAK

Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını açıkladı

AA

İTT Zirvesi başladı

TAK

Narkotik köpeği geçit vermedi!

Voice Kıbrıs Haber

İMO İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştayı’nın sonucunu açıkladı

Voice Kıbrıs Haber