FeaturedKIBRIS

3 trafik kazası, 2 yaralı!

Dün ve bugün gerçekleşen üç ayrı trafik kazası sonucu 2 kişi yaralandı ve bir kişi tutuklandı.

Polisten alınan bilgilere göre, 

Dün saat 07:00 sıralarında, Girne-Esentepe Anayolu üzerinde, 20 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki UK 733 plakalı motosiklet ile güney istikametine doğru seyrettiği sırada, anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden Acalpuco kavşağından dikkatsizce Beşparmaklar Caddesine giriş yapması sonucu, o esnada cadde üzerinde doğu istikametine doğru seyreden 68 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki LG 555 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan UK 733 plakalı motosiklet sürücüsü kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, sol köprücük kemiğinde kırık teşhisi nedeniyle cerrahi servisinde müşahede altına alındı. Soruşturma devam etmektedir.

Dün saat 19:00 sıralarında, Çatalköy’de Hz. Ömer Caddesi üzerinde, 29 yaşındaki bir kişi yönetimindeki KN 407 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada yolu karşıdan karşıya yaya olarak geçmeye çalışan 11 yaşındaki bir çocuğa çarptı.

Kaza sonucu yaralanan çocuk kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, acil serviste müşahede altına alındı. Soruşturma devam etmektedir.

Bugün saat 02:00 sıralarında, Gemikonağı’nda Ankara Sokak üzerinde, 23 yaşındaki şahıs 201 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki ZMU 598 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, Şehit Nejdet Levent Caddesi kavşağına geldiğinde kavşakta durmadan dikkatsizce caddeye giriş yapması sonucu, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkmış ve bir ikametgahın bahçe korkuluklarına, tellerine ve akabinde badem ağacına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Girne’de sahtekarlıkla para temini ve büyücülük!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de markette hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

3 alkollü sürücü kaza yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Holguin yarın adaya geliyor

Voice Kıbrıs Haber

Titanik filminin kaptanı hayatını kaybetti

Voice Kıbrıs Haber

Çeler: “Koop-Süt’te neler oluyor?”

Voice Kıbrıs Haber