FeaturedKIBRIS

3 kaza: 2 sürücü alkollü!

Polisten alınan bilgilere göre, bugün gerçekeleşen üç kazadan ikisinde araç sürücülerinin alkollü olduğu tespit edildi.

Polisin kazalarla ilgili açıklaması şu şekilde:

22.02.2024 tarihinde, saat 00:20 sıralarında, Metehan – Alayköy Çevre Yolu üzerinde, Ahmet ŞAHİN (E-51),  280 mlgr alkol tesiri altında, yönetimindeki UT 700 plakalı araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada Genç Yapı çemberine geldiğinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkıp tarla içerisinde durmuştur. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam etmektedir. 

22.02.2024 tarihinde saat 03:15 sıralarında, Girne’de Beşparmaklar Caddesi üzerinde,  Alev DEVELİOĞLU (K-62), 337 mlgr alkollü içki tesiri altında yönetimindeki MB 816 plakalı araç ile batı istikametine seyrettiği sırada dikkatsizce yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikamette 326 mlgr alkollü içki tesiri altında yönetimindeki UH 677 plakalı araç ile seyreden Mustafa KARABAKAN (E-28) kullanımındaki araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan olamadı. Her iki araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 

22.02.2024 tarihinde, saat 07.30 sıralarında, Lefkoşa – Gazimağusa Anayolu boyunca TNE 686 plakalı salon aracı soldan birinci şerit içerisinde süratli bir şekilde Gazimağusa istikametine doğru kullanan Gürhan KAFKASOĞLU (E-36), seyretmekte olduğu yolun solunda bulunan Erülkü Süpermarket önlerine geldiğinde o esnada önünde soldan birinci şerit içerisinde aynı istikamete doğru seyreden Halit SAYAR (E-39) yönetimindeki HA 698 plakalı kapalı kamyonetin sağ arka kısmına çarpmıştır.  

Çarpmanın etkisi ile kontrolsüz bir şekilde savrulan HA 698 plakalı kamyonet, sağ şerit içerisinde geçerek yol ortasında bulunan beton bariyerlere çarparak yine kontrolsüz bir şekilde savulup sağ yan kısmı ile TNE 686 plakalı salon aracın ön kısmı üzerine devrilmiştir. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber

Tatar “KKTC Doğu Akdeniz’de huzur ve güvenin anahtarı”

TAK