FeaturedKIBRIS

Bir Cinayet Daha!

Bir kadın cinayeti daha. İki gün önce Mağusa’da sokak ortasında katledilen Burcu Okumuş’un yankıları hala sürerken bugün bir kadın cinayeti daha işlendi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde Suat  Aşır isimli kişi Gamze Pehlivan isimli kadını bıçaklayarak öldürdü. Suat Aşır isimli şahıs Lefkoşa’da yakalandı.

Polis Öldürülen kadının 37 yaşındaki Gamze Pehlivan olduğunu açıkladı. Pehlivan’ı bıçaklayarak öldüren Suat Aşır isimli adam Lefkoşa’da polis tarafından yapılan aramada yakalandı

Olay yerinden edilin ilk bilgilere göre Suat Aşırla otobüste tartışan Gamze Pehlivan can havli ile kendini Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne attı. Aşır, okula koşan Pehlivan’ı herkesin gözü önünde yakalayarak bıçakla öldürdü.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi rektörlüğünden yapılan açıklama da ise Gamze Pehlivan ve Suat Aşır’ın okulla bağlantısı olmadığı bildirildi

Havadis Gazetesi Muhabiri Duygu Alan’ın olay yerinden aktardığı bilgilere göre Suat Aşır, Gamze Pehlivanı 6 bıçak darbesi ile öldürdükten sonra yakmak istediği iddia edildi.

Olay yerinde bir bidon bir çakmak ve bir beyaz bez bulundu.

Günü birlik olarak bugün ülkemize gelen Suat Aşır’ın konuşmak amacıyla Gamze Pehlivan’ı yanına çağırdığı ardından da aralarında yaşanan tartışma sonrası Gamze Pehlivan’ı önce göğsünden ardından da sırtından 4 bıçak darbesiyle bıçakladığı öğrenilirken bıçaklama olayının ardından üzerine yanıcı madde dökerek Gamze Pehlivan’ı yakmaya çalıştığı iddia edildi.

Polis soruşturması sürüyor

 


Benzer Haberler

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber