FeaturedKIBRIS

2 motosiklet sürücüsü yaralandı

Lefkoşa ve Girne’de dün ve bugün yaşanan trafik kazaları sonucu 2 motosiklet sürücüsü yaralandı.

Polisten alınan bilgilere göre, bugün saat 02:30 sıralarında, Lefkoşa’da Osman Örek Caddesi üzerinde, 70 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki NMT 939 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde aynı istikamete doğru seyretmekte olan 70 yaşındaki başka bir şahıs yönetimindeki KYE 822 plakalı motosikletin arka kısmına çarptı. Kaza sonucu yaralanan KYE 822 plakalı motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer yandan dün saat 18:00 sıralarında, Girne’de Sedat Simavi Caddesi üzerinde, 23 yaşındaki bir kişi, yönetimindeki LD 243 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, karşı istikametten gelmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce sağ tarafta bulunan Şehit Ramiz Türen Sokağına dönüşe geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan 23 yaşındaki bir kişi yönetimindeki UN 585 plakalı motosikletin önünü tıkaması sonucu çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan UN 585 plakalı motosiklet sürücüsü , kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, sol ayağında kırık teşhisi nedeniyle Ortopedi Servisinde müşahede altına alındı.  Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber