FeaturedKIBRIS

2 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin detaylar…

Polis, bugün saat 15.20 sıralarında Pamuklu – Kumyalı Anayolu’nda meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin detayları açıkladı.

Kazada hayatını kaybeden Asiye Çınar Talay, öğle saatlerinde Ziyamet Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaralanan yakınlarını hastanede görmeye giderken yaşamını yitirdiği gelen bilgiler arasında.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre kaza şu şekilde meydana geldi:

“07.03.2019 tarihinde, saat 15:20 sıralarında, Pamuklu – Kumyalı Anayolu 5-6 km’leri arasında, Asiye ÇINAR TALAY (K-31), yönetimindeki MF 883 plakalı salon araç ile Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan Ali DEMİR (E-54) yönetimindeki DP 473 plakalı araç ile çarpışmışlardır.

Kaza sonucu MF 883 plakalı araç sürücüsü Asiye ÇINAR TALAY ve DP 473 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Elif DEMİR (K-53) olay yerinde yaşamlarını yitirmişlerdir.

Kazada yaralanan DP 473 plakalı araç sürücüsü Ali DEMİR ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Ali POLAT (E-48) kaldırıldıkları Gazimağuda Devlet Hastanesinde tedavileri halen devam etmektedir. Soruşturma devam etmektedir.”

 



Benzer Haberler

LTB sınırlarındaki su tahlil sonuçları temiz çıktı

Voice Kıbrıs Haber

Kalecik III Sözleşmesi hakkında hazırlanan çalışma Sayıştay Başkanlığı’na sunuldu

TAK

Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti

TAK

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kalkındırma Derneği’nin genel başkanlığına Dr. Hasan Birtan getirildi

TAK

İzmir açıklarında art arda iki deprem

NTV

ABD ve Çin, yapay zeka güvenliği ve risklerini ele aldı

TAK