FeaturedKIBRIS

2 ayrı cinayetle ilgili yeni tutuklamalar!

polis uyuşturucu

Güney Kıbrıs’ta geçtiğimiz haftalarda işlenen 2 ayrı cinayetlerle alakalı polis soruşturmasını sürdürürken yeni tutuklamalar yapıyor.

Voice Of The Island-2018

Kıbrıs Haber Ajansı’nda yer alana habere göre, 23 Nisan tarihinde Eğlence’de işlenen cinayet ile ilgili dün akşam polis 34 yaşında bir kadını soruşturma ile alakalı tutukladı.

Polisten yapılan açıklamada soruşturmanın kolaylığı açısından Kadının dün tutuklandığı ve bugün sabah tahkikatın tamamlanabilmesi için nöbetçi mahkemeye çıkarılıp aleyhine tutuklama emri alınacağı bildirildi.

Polisin sormuş olduğu sorulara halen cevap vermeyen kadın, doktor tarafından kıyafetsiz muayene edilmeyi ve fotoğraflanmayı da kabul etmediği ifade edildi.

Tutukluluğuna itiraz etmeyen zanlı, ancak 8 gün tutuklu kalması kararı veren mahkemeye “8 gün çok” dedi. Zanlı neden tutuklandığını sordu ve “kamera kayıtlarında 1 kişi görünüyor, iki kişi değil” dedi.

Öte yandan Strovolo’daki  cinayet ile ilgili ise polis soruşturmalarını sürdürürken, dün akşam 22 yaşında (E) bir kişiyi daha tutukladı.

Polis açıklamasında soruşturmanın kolaylığı açısından bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi mahkemeye çıkarılarak aleyhine 8 günlük tutuklama emri alındığı bildirildi.

Avukatsız olarak mahkemeye çıkan 22 yaşındaki (E) polise, “yüzünde maske olan kişiydim” dediği de gelen bilgiler arasında.


Benzer Haberler

Elazığ’da 4 büyüklüğünde deprem

TAK

Meteoroloji Dairesi’nden denizler ve karada fırtınamsı rüzgar uyarısı

Voice Kıbrıs Haber

Devlet Piyangosunun büyük ikramiyesi teslim edildi

TAK

Teknik komiteler çalışmıyor

Voice Kıbrıs Haber

Rüzgarın yer yer fırtınamsı esmesi bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (3 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber