KIBRIS

‘+1 çok şey değiştirir’

Icy Su, SOS Çocukköyü Derneği‘nin kurumsal destekçileri arasına katıldı. Düzenlenen basın toplantısı sonucunda taraflar birlikte sosyal sorumluluk projesinin ortak anlayış metnine imza attılar. Ortak Anlayış Metnine SOS Çocukköyü Derneği adına Ulusal Müdür Refika İnce ve Icy Su adına direktör Hüseyin Ruso imza koydu.

Projenin ayrıntıları ve kamuoyuna duyurusu SOS Çocukköyü Derneği ve Icy Su yetkililerinin katılımı ile düzenlenen basın toplantısında yapıldı.“+1 çok şey değiştirir” sloganı ile yola çıkılan sosyal sorumluluk projesi, 1 Temmuz 2018 tarihi itibari ile hayata geçmiş olup projenin ayrıntıları şu şekilde özetlenir;

 

Icy Su tesislerinde üretilip, dolumu gerçekleştirilen 19 litrelik damacanalardan, “+1 çok şey değiştirir”  etiketli damacanaları satın aldığınızda, Icy Su satın alınan her etiketli damacana için SOS Çocukköyü Derneğine her damacana için 1,00.-TL(birtürklirası) fon ayıracaktır.

Ayrıca, Icy su, dernek çatısı altında bakım ve destek alan gençlerin istihdam sürecine de katkı koyacaktır. Bu çerçevede Icy Su ve SOS Çocukköyü Derneği yetkilileri yılda en az üç sefer olası istihdam koşullarını değerlendirecektir.


Benzer Haberler

Havai fişek kullanımı mercek altında

TAK

8 kundaklama olayına karışan kişi tutuklandı

TAK

Afrodit yatağıyla ilgili öneri ikinci kez reddedildi

TAK

Üstel ve Yılmaz’dan Ankara’da narenciye için mutabakat zaptı

TAK

2024 basın özgürlüğü endeksinde Kuzey Kıbrıs 90’ıncı sırada yer aldı

TAK

Sahte pasaport zanlısı 7 gün daha tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber