CoronavirüsFeatured

1.500 TL destek için başvurular yarın başlıyor

“1,500.- TL Destek Başvuru’’ kısmı ihtiyat.gov.ct.tr web sayfasında yarından itibaren aktif olacak. Başvurular , 20 Nisan 2020 tarihinden itibaren 21 gün boyunca portaldan İhtiyat Sandığı Dairesi’ne yapılabilecek.

17 Nisan 2020 tarihinde uygulamaya konan Yerel İşgücü İstihdamının Desteklenmesi Tüzüğü kapsamında ücret desteği almaya hak sahibi olan çalışanların işverenleri, 14 Mart 2020 tarihinde Sosyal Sigortalar Dairesi ve İhtiyat Sandığı Dairesi’ne kayıtlı olan ve o tarihte aktif olarak işgücü piyasasında bulunan çalışanları ve eğer kapsamda iseler kendileri ile ilgili başvuruları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İhtiyat Sandığı Dairesi ‘ www.ihtiyat.gov.ct.tr adresli resmi web sayfasında yer alan “1,500.- TL Destek Başvuru’’ kısmından, ONLINE olarak yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, işverenler tarafından yapılacak başvuruda, tüzük kapsamındaki çalışanlara ve işverenlere ödenecek 1500 TL, başvuruda belirtilen işyerindeki kayıtlı çalışanlar adına ve işverenin de kendisi adına bankaya yatırılacağı kaydedildi.

(Voice of the Island)

 



Benzer Haberler

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (21 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Japonya’da 6 büyüklüğünde deprem

NTV

Sıcaklık mevsim normallerinin 3 ile 5 derece üzerinde!

Voice Kıbrıs Haber

6 ve 7 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel tacizde buluna zanlı “Sarhoştum hatırlamıyorum”

Voice Kıbrıs Haber

Yeni asgari ücret 29 bin 640 TL

TAK

Naimoğulları “Yarın daha sert geleceğiz”

TAK