FeaturedSpor

“Yurt dışında yapılan yarışlar, ülkenin tanıtılması açısından oldukça önemli”

Cumhurbaşkanı Tatar, motor sporlarında trafik kazalarının yaşanmaması için araba kullananların çok dikkatli ve yavaş olmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği’nin başkan ve yeni yönetim kurulunu kabulünde yaptığı konuşmada, motor sporlarının ülkede popüler bir spor olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ülkede çok sayıda insanın bu tür sporlara katılmasının kültür zenginliği olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, uluslararası temaslarda özellikle yurt dışında yapılan yarışların, ülkenin tanıtılması açısından oldukça önemli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, bu etkinliklerin kazasız bir şekilde geçmesini dileyerek trafik kazalarının yaşanmaması için sürücülerin araba sürerken çok dikkatli olması ve yavaş sürmesi gerektiğini dile getirerek dernek başkanına, çalışanlarına ve katkı koyan herkese teşekkür etti.

Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Sertaç Bozatlı ve Cumhurbaşkanlığı Tarımcılık, Hayvancılık ve Girişimcilik Danışmanı Ahmet Hamdi de hazır bulundu.

Voice Kıbrıs Haber/TAK


Benzer Haberler

Türkiye’de 30 Haziran 2020 corona virüs tablosu

Voice Kıbrıs Haber

Tatar “5 +BM gayri resmî toplantısına yapıcı ve samimi bir şekilde hazırlandık”

Yeni koronavirüs tedbirleri uygulamaya girdi

Voice Kıbrıs Haber

“Yine bir vicdanı retçinin cezaevi süreci ile karşı karşıyayız.. Artık tartışacak bir şeyimiz kalmadı”

TAK

Serkan Soyalan’dan yeni şiir kitabı

Voice Kıbrıs Haber

“Ödemeler rutin seyrinde devam ediyor”

Voice Kıbrıs Haber