FeaturedKIBRIS

Yoldan çıkan sürücü takla atıp su kanalı içerisinde durabildi!

Girne-Lefkoşa anayolunda ve Girne-Alsancak çevre yolunda meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre, bu sabaha karşı saat 03:00 sıralarında, Girne-Lefkoşa Anayolu’nun 7-8’inci kilometreleri arasında, Can Velat GÖNEN (E-24) yönetimindeki NP 851 plakalı salon araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada, o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden Mahmut VAROL (E-59) yönetimindeki GR 859 plakalı salon aracın sağ arka kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan GR 859 plakalı araç, yolun solundan çıkmış ve takla atıp toprak su kanalı içerisinde tavanı üzerinde durdu.

Kaza sonucu yaralanan GR 859 plakalı araç sürücüsü Mahmut VAROL ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Hatice VAROL (K-58) kaldırıldıkları Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındılar. S

Öte yandan yine bu sabaha karşı saat 00:10 sıralarında, Girne-Alsancak Çevre Yolu’nun 0-1’inci kilometreleri arasında, Cem DERENLİ (E-41) 140 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki NC 936 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada, o esnada önündeki trafik ışıklarında tarafında kırmızı ışık yandığı için duran Merih İZMİRLİOĞLU (E-53) yönetimindeki ST 577 plakalı aracın arka kısmına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan NC 936 plakalı araç sürücüsü Cem DERENLİ ve ST 577 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Pembe İZMİRLİOĞLU (K-53), kaldırıldıkları oldukları Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından Pembe İZMİRLİOĞLU taburcu olurken, Cem DERENLİ ise cerrahi servisinde müşahede altına alındı.

Her iki kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

Bitcoin, Ethereum ve Terra Luna’da son durum ne?

Voice Kıbrıs Haber

“Bütçe açığı 6 Milyar 785 Milyon TL”

TAK

Okullarda karneler ve diplomalar dağıtılıyor

Voice Kıbrıs Haber

9 Mayıs Dünya Göçmen Kuşlar Günü

Voice Kıbrıs Haber

Kaloyeropulos cinayetiyle ilgili olarak iki kişi tutuklandı

TAK

İspanya’da 2000 yıllık zeytin ağaçları