FeaturedKIBRIS

Yol, elektrik ve drenaj çalışması başlatıldı

Kapalı Maraş’ta pilot bölge olarak belirlenen alanda yeni bir altyapı çalışması yapılıyor.

Gazimağusa Belediyesi, Polat Paşa Bulvarı ile Ermu Caddesi’nin bittiği yere kadar olan bölgede yol, elektrik ve drenaj çalışmaları başlattı.

Kapalı Maraş’ta, Bakanlar Kurulu’nun Temmuz 2021’de aldığı kararla asker kontrolünden, sivil idareye devredilerek pilot bölge olarak belirlenen yüzde 3 buçukluk alanda yol, elektrik ve yağmur drenaj gibi altyapı çalışmaları yapılıyor.

TAK muhabirinin konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Polat Paşa Bulvarı’ndan Bilal Ağa Mescidi’ne doğru giden yol üzerinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Belediyenin bulunduğu Polat Paşa Bulvarı ile Ermu Caddesi’nin bittiği yere kadar olan bölgede altyapı çalışmaları başlatıldığını söyleyen Başkan Arter, yol, elektrik, drenaj çalışmaları yapıldığını belirtti.

Polat Paşa Bulvarı’ndan Bilal Ağa Mescidi’ne doğru giden bölgenin halkın kullanımına açılmadığını ve bölgeye iş araçları haricinde giriş yapılmadığını dile getiren Arter, çalışmaların tamamlanması ve güvenliğin sağlanmasının ardından bölgenin halka açılmasının gündeme gelebileceğini söyledi.

TAK


Benzer Haberler

Avcılar Başbakanlık önünde eylem yapıyor

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa’nın güneyi Gastronomia Horeca Fuarı’na ev sahipliği yapacak

Voice Kıbrıs Haber

“İş Dünyası Burs Programı” açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

“Kıbrıs Türk halkı bu muamele ve yönetimi hak etmiyor”

Voice Kıbrıs Haber

Önündeki araca çarpıp takla attı!

Kültür Dairesi mali destek amaçlı başvuru kabul etmeye başladı

Voice Kıbrıs Haber