Yeşilırmak’ta bir kişi kavga ettiği kişiyi baltayla ağır yaraladı.
Polisten yapılan açıklama şu şekilde;
“12.08.2025 tarihinde, saat 00:10 sıralarında, Yeşilırmak’ta Şehit Günfer Hasan Sokak’ta, aralarında yaşanan tartışma sonucu 44 yaşındaki erkek şahıs bir taraf olup, diğer taraf olan 33 yaşındaki erkek şahıs ile birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine vurmak suretiyle kavga edip, yüksek sesle bağırıp çağırmak suretiyle çevreye rahatsızlık vermişlerdir.
Akabinde olay yerinden ayrılıp kısa bir süre sonra geri gelen 33 yaşındaki erkek şahıs, kanunsuz olarak tasarrufunda bulundurduğu iki adet balta ile o esnada konu yerde faaliyet gösteren bir restoranın mutfağına giren 44 yaşındaki erkek şahsın başına, öldürmek kastıyla vurup katle teşebbüs etmiştir.
44 yaşındaki erkek şahıs kaldırıldığı Cengiz Topel Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından sevk edildiği Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde, kafatasında kırık teşhisi nedeniyle Beyin Cerrahi Servisi’nde müşahede altına alınmıştır. 33 yaşındaki erkek şahıs tespit edilerek tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”













