FeaturedKIBRIS

Yeni SBA polisleri göreve hazır

Egemen Üs Bölgesi Polisi saflarına, iki yıllık deneme süresinin tamamlamasının ardından 18 Kasım’da yeni memurlar katıldı.

SBA’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2020 yılında 30 Kıbrıslı Rum ve 7 Kıbrıslı Türk alımı yapıldı. Episkopi’deki Bayrak Kurmay Evi’nde üst düzey üs yetkililerinin önünde mezun olma yürüyüşü gerçekleştirildi.

Polis memurları artık SBA bölgelerinde görevlendirilecek. Eğitime başkanlık eden Başmüfettiş Marcos Petrou, yeni memurların artık son derece zorlu bir dönemin sonuna geldiklerini açıkladı.

Derinya bölgesinden 28 yaşındaki PM Paschalis Petrou , yeni kariyerine başlamaktan dolayı mutlu olduğunu açıkladı.Petrou,
“Kariyerimiz boyunca devam edeceğini bildiğim, hem akademik hem de iş deneyimi açısından çok fazla öğrenmenin olduğu, çok talepkar ve zorlu birkaç yıldı” dedi.

Lefkoşa bölgesinden 35 yaşındaki PM Alptekin Serdenak da eğitimin getirdiği akademik zorluğun altını çizdi. Serdenak,
‘’Bu iki yıl boyunca kesinlikle bilgi ve deneyimlerimizi geliştiren bir öğrenme deneyimi oldu. Topluluklarımıza bir şeyler sunabilmek tatmin edici ve ödüllendirici” dedi.

Limasol bölgesinden 32 yaşındaki Aristi Fournari ise “Başarımızdan ve bu gururlu anı yönetim ekibimiz ve ailelerimizle paylaşabildiğim için çok mutluyum.
“Başladığımız yere ve şimdi bulunduğumuz yere dönüp baktığımızda, çok yol kat etmişiz gibi geliyor.”diye konuştu.


Benzer Haberler

“Türkiye’den sonra en çok ithalat İsrail’den yapıldı”

Voice Kıbrıs Haber

“Anastasiadis şoven yaklaşımlara benzin dökerek girdi”

Voice Kıbrıs Haber

‘’1 Dolarlık düğün’’

“Geleceğini halkın gittiği okullarda gören hükümetlere ihtiyaç var”

Voice Kıbrıs Haber

Lute Kıbrıs’a ne zaman geliyor?

Voice Kıbrıs Haber

Sendika başkanları Başbakanlık’ta Erhürman ile görüşüyor

Voice Kıbrıs Haber