DÜNYAFeatured

Yeni doğmuş bebeklerini betona gömdüğünü itiraf etti




Japonya’da bir kadın, 1992-1997 yılları arasında doğurduğu 4 bebeğini betonla doldurduğu kovalara gömdüğünü itiraf etti.

Osaka kentinde yaşayan 53 yaşındaki Mayumi Saito, 21 Kasım Salı günü gözaltına alındı. Evinde, içinde insan kalıntıları beton kovaları tespit edildi. 

Çok fakir olduğu ve yardım isteyecek kimsenin olmadığı için bebeklerini betona gömdüğünü anlatan Saito, bebeklere bakamadığı için büyük pişmanlık hissettiğini de söyledi. Kadın, öldürdüğü bebekler karşısında çektiği vicdan azabı yüzünden polise giderek cinayeti itiraf ettiğini belirtti.

Sputnik’in Japon medyasından aktardığı haberine göre; polis, yarım zamanlı çalışan Saito hakkında başka detay vermeyi reddetti.

Dünyanın en büyük üçüncü ekonomisi olan Japonya’da başta kadınlar olmak üzere birçok vatandaş hâlâ fakirlik çizgisi altında yaşıyor.






Benzer Haberler

Mike Berg’in “Innocent of Theory” sergisi Art Rooms’da

Melek Voice

Metsola Kıbrıs Rum Meclisi’ni ziyaret etti

TAK

Tabipler Birliği “Sağlık sistemimiz engelleri aşmalıdır”

TAK

Stefanos Stefanu “AB’nin güvenilirliği sorgulanıyor”

TAK

Minareliköy’de dört saatlik elektrik kesintisi yapılacak

TAK

Hristodulidis “Türkiyeyle ilgili AB üyesi 27 ülkenin izlediği politikayı sürdüreceğiz”

TAK