FeaturedKIBRIS

YDP PM partinin Genel Sekreteri’ni belirledi

Bu akşam toplanan YDP Parti Meclisi Genel Sekreterlik görevine oy birliği ile Lefkoşa Milletvekili Talip Atalayı seçti.

Parti Meclisinde konuşan Genel Başkan Erhan Arıklı yaptığı hizmetlerden dolayı eski Genel Sekreter Enver Öztürke teşekkür etti. Öztürk’ün Bayındırlık Ulaştırma Bakanlık Müsteşarı olması dolayısı ile görevinden istifa ettiğini belirten Arıklı, bayrağı devralan Talip Atalay’ın çıtayı daha ileri noktalara götüreceğine emin olduğunu söyledi. Atalayın Partiyi yerel seçimlere hazırlayacağını söyleyen Arıklı; ” Partimizde artık bir huzur ortamı var. Allah huzurumuzu bozmasın” dedi.

Toplantıda konuşan Enver Öztürk, YDP nin kendisine bir başka görev vermesi dolayısı ile mecburen bu görevi bıraktığını söyleyerek, “Yeni Genel Sekretere yardımcı olmak boynumuzun borcudur” dedi.

Oy birliği ile Genel Sekreter seçilen Prof. Dr Talip Atalay ise yaptığı teşekkür konuşmasında görevinin bu partiyi büyütmek, küskünlükleri kırgınlıkları ortadan kaldırmak olduğunu belirterek gece gündüz çalışacağını söyledi. Atalay 8-10 Milletvekili çıkaracak partinin çeşitli iç ve dış faktörlerle ancak 2 Vekil çıkarmasının üzüntü verici olduğunu söyleyerek;”Sorumluluğumun farkındayım. Bana güvenin” dedi.

Toplantı Genel Başkanın Parti Meclisine Hükümet çalışmaları hakkında bilgi vermesi ile sonlandı


Benzer Haberler

HP Milletvekillerinin Meclis Başkanlığına başvurması gerekiyor

Voice Kıbrıs Haber

Amcaoğlu 3 aylık ekonomik önlem paketini açıkladı

DSÖ, 66 çocuğun ölümünün ardından Hindistan menşeli şuruplara karşı uyardı

Baybars’tan olaya karışan 6 mahkuma ilişkin açıklama

Voice Kıbrıs Haber

Mağusalılar Temiz Sulak Alanları Savunuyor Projesi

KTÖS’ten gerekli önlemlerin bir an önce alınması için çağrı

Voice Kıbrıs Haber