KIBRISKültür Sanat

Yarışma, “Ruh Sağlığı” ve “Yaşlı Hakları” temalarından oluşuyor

Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği, “3. Sessiz Çığlık Mektup Yarışması” başvuru süresinin 30 Haziran’a kadar uzatıldığını bildirdi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, toplumda yaşlıların ve ruh sağlığı yaşayan hastaların sorunlarına dikkat çekmek, toplumda farkındalık yaratmak ve duyarlılığı artırmak amacıyla düzenlenen yarışmada, birinci gelene 3 bin TL, ikinci gelen yarışmacıya 2 bin 500TL ve üçüncü gelen yarışmacıya ise 2 bin TL nakit ödül verileceği kaydedildi.

Yarışmada, “Ruh Sağlığı” ve “Yaşlı Hakları” olarak belirlenen iki temadan biri seçilecek ve ruh sağlığı sorunu yaşıyanlar veya ruh sağlığı sorunu olan akrabalarına bakanlar veya yakınları, hayat hikayelerini ve toplumda karşılaştıkları zorlukları, görünmez engelleri bir mektup ile yazılacak.

İsmini açıklamak istemeyen yarışmacılar, rumuz ile katılabilecek ve kazanması halinde ödülünü bir aracı ile alması sağlanacak. Hiçbir katılımcının mektubu yazılı ve sözlü onay alınmadan kimseyle paylaşılmayacak. Yarışmacılar, mektuplarını, isim-soyisim ve telefon numaraları ile birlikte Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği’nin elektronik posta adresi [email protected]’a gönderebilecek veya mektuplarının elden alınması için 0533-8649955, 0542-8883010, 0542-8533188 telefon numaralarını arayabilecek.

Mektup yarışmasının katılım şartları ve daha fazla bilgi için http://www.yaslihaklariveruhsagligi.org/ sayfası ziyaret edilebilir.


Benzer Haberler

Yalova SK – Bostancı Bağcıl SK maçıyla ilgili disiplin sevki kararı alındı

Voice Kıbrıs Haber

Orman Dairesi’nden vatandaşlara uyarı!

Voice Kıbrıs Haber

Türkeli kavşağında feci kaza!

Voice Kıbrıs Haber

“Fiyatlar iki kat artacak”

Arıklı “YDP’yi başbakanlığa taşımak, boynumuzun borcudur”

Voice Kıbrıs Haber

“İmar planı planlamaya ne kadar hizmet eder ciddi şekilde tartışmalıdır”

TAK