FeaturedKIBRIS

Yarış nedeniyle bazı çember ve kavşaklar trafik akışına kapatılacak




İskele’de pazar günü düzenlenecek triatlon (yüzme-bisiklet-koşu) yarışı nedeniyle sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberlerin araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Polis Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, pazar günü, 07.00-12.00 saatleri arasında, Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenecek yarışın bisiklet bölümünün, İskele-Karpaz Anayolu’nun Ötüken Çemberi ile The Arkın İskele Hotel Çemberi arasında kalan yol güzergahında yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, bisiklet yarışı güzergahı üzerinde, bisikletli sporculara motorlu polis eskortunun eşlik edeceği ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberlerin polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacağı ifade edildi.

Güzergahı kullanacak sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği uyarısında bulunuldu.






Benzer Haberler

Yunan çiftçiler Türk sınır kapılarını TIR geçişine kapattı

NTV

Solunum hastalığı olan oraya koşuyor: Astım ve KOAH hastalarına şifa olarak biliniyor

NTV

Louvre Müzesi’nde su sızıntısı: Yaklaşık 400 nadir kitap hasar gördü

NTV

Zihni Göktay “28 yıl ‘Lüküs Hayat’ oynadım, hiç lüks hayat sürmedim”

NTV

Endonezya’da şiddetli yağışların yol açtığı afetlerde ölenlerin sayısı 900’ü aştı

TRT

ABD’nin Alaska eyaletinde 7 büyüklüğünde deprem!

TRT