Voice Kıbrıs Haber
FeaturedKIBRIS

Yağmurlu hava geri geliyor!



Cuma ve cumartesi günleri yer yer sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Dairesinden verilen bilgiye göre, 5 – 11 Şubat tarihleri arasında bölgenin, genellikle alçak basınç sistemi serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması bekleniyor.

Hava, yarın parçalı ve çok bulutlu, cuma parçalı ve çok bulutlu yer yer sağanak yağmurlu, cumartesi parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu, pazar parçalı ve az bulutlu, diğer günler parçalı ve çok bulutlu olacak.

En yüksek hava sıcaklığı periyodun ilk günleri iç kesimlerde ve sahillerde 17 – 19 , sonraki günlerde ise 20 – 22 derece dolaylarında seyredecek.

Rüzgar periyodun ilk günleri kuzey ve doğu yönlerden, diğer günlerde ise güney ve batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli, cumartesi ve pazar günleri ise yer yer fırtınamsı rüzgar şeklinde esecek.


Benzer Haberler

Bugün hava nasıl olacak? (4 Mart 2026)

Melek Voice

Enerji tedarikine bir darbe daha: Katar’ın ardından Irak da üretimi durdurdu!

Sterlin ve Euro düşüyor, dolar yükseliyor!

Gürcafer “Sığınak konusunu yeniden gündeme almalıyız”

BRT

Amcaoğlu “2.5 Türk liralık zam öngörüsü önümüzde”

BRT

30 yılı aşkın süredir tutuklu bulunan mafya lideri cezaevinde öldü!

AA