FeaturedKIBRIS

Video skandalında tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Başbakan Ersan Saner’in görüntülerinin yer aldığı ve yasa dışı olarak kaydedilerek yayınlanan skandal videoyla ilgili iki kişi daha tutuklandı.

Tutuklu sayısı 5’e yükseldi.

Soruşturma kapsamında iki kişinin daha dün akşam poliste sorguya alındığı ve ardından bugün mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi. Resmi makamlar tarafından bu bilgi henüz doğrulanmadı.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan bir video ile saldırıya uğrayan Başbakan Ersan Saner’in şikayeti üzerine tutuklanan 3 kişi dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzurna çıkarıldı.

Tahkikat memuru, zanlılardan biri özel hayatın gizliliğini ihlalden, diğer zanlılar ise cep telefonundan silinen videonun geri getirilmesine yardımdan tutuklandığını ifade etti.

Zanlılardan birinin cep telefonun data veri inceleme şubesine gönderildiğini ayrıca aynı zanlılın evinde yapılan aramada 4 cep telefonu daha bulunduğunu ifade eden tahkikat memuru, olayla ilgili aranan şahıslar olması sebebiyle zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Mine Güçlüer ise soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3’er gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

‘Geçitkale ve beldesini engelsiz belde yapmakta kararlıyız’

Voice Kıbrıs Haber

1 haftada 8 trafik kazası meydana geldi

Voice Kıbrıs Haber

Spor salonları, çocuk parkları, internet cafeler ve köy kahveleri de açılıyor

Voice Kıbrıs Haber

Ertuğruloğlu mevkidaşına Kıbrıs konusuna dair pozisyonlarını aktardı

Voice Kıbrıs Haber

Hükümetten altı atama, bir görevden alma

Döviz piyasalarında son durum

Voice Kıbrıs Haber