Uyuşturucu bulunan evde 4 kişinin de ülkede izinsiz ikamet ettiği tespit edildi - Voice Kıbrıs Haber
FeaturedKIBRIS

Uyuşturucu bulunan evde 4 kişinin de ülkede izinsiz ikamet ettiği tespit edildi



Girne’de dün bir evde yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi; evdekilerin ülkede izinsiz ikamet ettiği de tespit edildi.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre dün Girne’de, 25 yaşındaki iki kişi evinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada, satışa hazır paketler haline getirilmiş yaklaşık 40 gram ağırlığında Hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu madde satışından temin edildiğine inanılan toplam 800 TL nakit para bulunarak emare olarak alındı.

25 yaşındaki şahıs ve ayrıca söz konusu ikametgahta bulunan 24, 28 ve 26 yaşındaki şahısların ikamet izinsiz olarak ikamet ettikleri tespit edildi.

Bahse konu şahıslar tutuklandı.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu