FeaturedKIBRISKültür&Sanat

“Ülkeyi bu noktaya getirenin kim olduğu halkımız tarafından çok iyi bilinmektedir”

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sadece lafta kalan, hamasete dönüşen ‘birlik ve beraberlik’ çağrılarının gereğini yapmayarak, ‘ben bilirim, ben yaparım, olur’ anlayışıyla ülkeyi bu noktaya getirenin kim olduğu halkımız tarafından çok iyi bilinmektedir” dedi.
Erhürman’ın paylaşımı şu şekilde:
“Sn. Saner’in CTP’yi hedef alarak ortaya koyduğu görüşler akla ziyan. Hükumet kurma çalışmaları sırasında yaşananları hatırlatmayı alışkanlık haline getiren Sn. Saner nedense görevi bizim devraldığımız dönemde bir kriz hükumeti kurulması için yapılan yemek davetine bile katılmadığını bir türlü hatırlayamıyor.
“Salgın döneminde birlik ve beraberlik yerine yıkıcı muhalefet anlayışını” tercih ettiğimiz yönündeki iddialar da, 11 aydır “kriz merkezi” çağrısını yineleyen CTP’nin bu çağrılarına kulak tıkamaktan kaynaklanan bir algı bozukluğu olsa gerek.
“Ucuz politika” yaptığımız yönündeki iddiaya muadili sözcüklerle yanıt vermeyi ise “siyasette seviye” hassasiyetimiz dolayısıyla doğru bulmuyorum. Sn. Saner, ülkeyi yönetmemekten, kaosa sokmaktan kaynaklanan paniği CTP’ye saldırarak ve ülkede cepheler yaratarak görünmez kılma çabasından bir an önce vazgeçmelidir.
Sadece lafta kalan, hamasete dönüşen “birlik ve beraberlik” çağrılarının gereğini yapmayarak, “ben bilirim, ben yaparım, olur” anlayışıyla ülkeyi bu noktaya getirenin kim olduğu halkımız tarafından çok iyi bilinmektedir.
CTP sorumluluk bilinciyle görevini yerine getirmeye ve halkımızın bu zor döneminde birlikte sorumluluk üstlenme çağrılarımıza yanıt veren tüm toplum kesimleriyle birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye, çalışmaya devam edecektir.”
Voice Kıbrıs Haber

Benzer Haberler

Lefke 10. Yafa Festivali başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

“Dünyada ve Kıbrıs’ta barışa, her zamankinden fazla ihtiyaç var”

Voice Kıbrıs Haber

Hafta sonu hava nasıl olacak?

TAK

Türkiye’den 1200 tarım işçisinin gelmesi için çalışmalar sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

Akdeniz’de deprem! Kıbrıs’ta da hissedildi!

Voice Kıbrıs Haber

“Çok hastanın bakılmasını sağlayacak sistem başlatacağız”