Spor

ÜKÜ ve Şahlan Galibiyetle Başladı

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 Sezonu Özgün Atakan Küçükler Ligi dün gece oynanan iki kız maçı ile start aldı. Oynanan karşılaşmalarda UKÜ ve Şahlan Spor rakiplerini yenerek lige galibiyetle başladılar.

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 Sezonu Özgün Atakan Küçükler Ligi dün gece oynanan karşılaşmalarla başladı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin ilk maçında UKÜ ve Merit A.Yeşilova (A) takımları karşı karşıya geldi. Oldukça zevkli geçen karşılaşmayı UKÜ 9-6 kazanarak lige galibiyetle başladı. Maçta UKÜ kalecisi Mukaddes yaptığı kurtarışlarla büyük takdir toplarken, yine UKÜ takımdan Derya ile Nihansu attıkları 3’er golle galibiyette önemli rol oynadılar. Merit A.Yeşilova (A) takımından Nazar ise kaydettiği 4 golle maçın en golcü oyuncusu oldu.

Gecenin ikinci karşılaşması Şahlan Spor ile Merit A.Yeşilova (B) takımları arasında oynandı. Şahlan Spor baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 25-10 kazanmasını bildi. Maçta Şahlan Spor takımından Ayten 6 ve Ezgi ile Yaren kaydettikleri 5’er golle farklı galibiyetin mimarları oldular.


Benzer Haberler

‘Kral ülkemize geldi’

Voice Kıbrıs Haber

Yarı finalde dev derbi Galatasaray-FenerBahçe

Fenerbahçe’nin yeni ismi belli oldu!

Maradona ile ilgilenen 7 sağlık çalışanına, taksirle adam öldürme suçlaması

Voice Kıbrıs Haber

Girne Antik Liman’da klasikler sergilenecek…

Voice Kıbrıs Haber

Puma Ayten Berkalp Kadınlar Kıbrıs Kupası devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber