KIBRIS

Üç kişi gözaltına alındı

Başbakanlık önünde eylemlerine devam eden eylemciler, sendikacılara tepkilerini dile getiriyorlar. Eylemciler, eylem alanını terk eden sendikacılara “bizi burada yalnız bıraktılar” şeklinde sitemde bulundu.

Bir eylemci polisin eylemcilere muamelesinden şikâyetçi olmak için Başbakanlık binasının içindeki polis merkezine gitti.

Polis yaşanan arbedenin ardından 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin 2’sinin kadın birinin erkek olduğu da öğrenildi.

Şu sıralarda polis ile eylemciler arasında müzakere yapılıyor… Polisin gözaltına aldığı kişileri azarladığı gözlemlenirken, basın binanın dışına çıkarıldı. Protestocular polislerden birinin kelepçeyi yumruğuna geçirip eylemcilere vurduğunu iddia etti.

Polis ekipleri, Başbakanlık önündeki liselileri almak isteyince eylemciler ve Polis arasında arbede yaşandı. Bunun üzerine polis ekipleri şu sıralarda eylemcilere karşı şiddet kullanmaya başladı.

Polis, eylemcileri geriye doğru ittirerek kaldırıma kadar gitmelerine neden oldu. Bu arada bir polisin hafif şekilde başından yaralandığı gözlemlendi. Ambulans olay yerinde…

 

Oturma eylemine devam eden eylemciler, “Hüseyin Pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım” şeklinde sloganlar atmaya devam ederken bir grup da “Çav Bella” okuyor…

 

Kaynak: KIBRIS GAZETESİ .

 


Benzer Haberler

“Üçlü koalisyon kurulmasının mümkün olduğu noktasındayız”

Voice Kıbrıs Haber

Çavuşoğlu “Kıbrıs ile ilgili gizli bir gündemimiz yok”

Voice Kıbrıs Haber

Meteoroloji en fazla yağış miktarlarını açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Sonat Altuğu’un sağlık durumuna ilişkin açıklama

Voice Kıbrıs Haber

Yeniboğaziçi’nde uyuşturucu!

Voice Kıbrıs Haber

“İki kurum arasında ilişkilere ivme kazandırmak en büyük arzumuz”

Voice Kıbrıs Haber