FeaturedKIBRIS

UBP, milletvekili aday listesini YSK’ya sundu




Ulusal Birlik Partisi (UBP), milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sundu.

Başvurunun ardından açıklamalarda bulunan Başbakan ve UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, hedeflerinin istikrar ve 5 yıllık hükümet olduğunu vurguladı.

“50 tane kıymetli, tecrübeli ve eğitimli arkadaşla yola çıktık, tek başına iktidar hedefine doğru gidiyoruz” diyen Sucuoğlu, halkın da koalisyonlardan sıkıldığını ve tek partili hükümet istediğini ifade etti.

Öte yandan, UBP’nin Lefkoşa listesinde kontenjan adayı Şerife Ünverdi YSK’ya sunulan listede yer almadı.

Konuyla ilgili Türk Ajansı Kıbrıs muhabirine konuşan Sucuoğlu, Ünverdi ‘nin iş yoğunluğu nedeniyle affını istediğini ifade ederek, listeye Sevil Yönlüer’in eklendiğini aktardı. Sucuoğlu, Yönlüer’in kontenjan adayı olmadığı bilgisini de verdi.






Benzer Haberler

İMO Su Komitesi “Sorun sadece doğal afet değil, yılların birikmiş altyapı eksikliği”

Melek Voice

YDÜ araştırmacıları, 8. Ulusal Klinik Mikrobiyoloji Kongresi’nde ödül kazandı

Melek Voice

İtfaiye ekipleri su baskınlarına 20 personel ve 7 araçla müdahale etti

TAK

Özkunt “Su baskınlarına karşı uzun vadeli planlama yapılmalı”

TAK

Amcaoğlu “Derelerin seviyelerinde bir miktar yükselme var, gelişmeleri sürekli takip ediyoruz”

TAK

Erhürman “Çözüm sürecine yardımcı olacak bir atmosfer yaratılması için çaba harcayacağım”

TAK