Teknoloji

Twitter o hatadan dolayı özür diledi

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, geçtiğimiz günlerde fark edilen ve kullanıcılar tarafından çok eleştirilen hatası için özür diledi.

  • Yaptığı açıklamada biseksüel kelimesinin yetişkin içerik listesine ‘yanlışlıkla’ eklendiğini ifade eden Twitter yetkilileri, bunun için özür diledi.
  •  
    Ayrıca, içeriğin engellenmesinin teknik bir sorun olduğunu belirten Twitter yetkilileri, sorunun önümüzdeki günlerde düzeltileceğini duyurdu.
  •  
    Önceki Ekim ayında da Rose McGowan’ın hesabını Ben Affleck’in tweet’leri üzerine askıya alan Twitter, Anna Paquin, Alyssa Milano ve Mark Ruffalo gibi isimlerin ve pek çok kullanıcının #WomenBoycottTwitter hashtag’i altında tepkisine maruz kalmıştı.
  •  
    ‘Çığlık’ filmindeki Tatum Riley karakteriyle tanınan Rose McGowan, Game Of Thrones dizisinin yapımcısı Harvey Weinsten’ın taciz skandalı ardından telefon numarası içeren bir e-postayı tweet atmıştı.
  •  
    Twitter, geçtiğimiz günlerde de ayrıca nefret dolu görüntüler ve pornografi başta olmak üzere “şiddet olaylarını ileri götürmek için şiddet içerikli görüntüleri kullanan örgütlere karşı yaptırım uygulama” kararını da açıklamıştı.

Benzer Haberler

Elon Musk’ın roketi kontrolden çıktı

Facebook’ta yeni skandal!

Voice Kıbrıs Haber

Instagram’da ‘hassas içerik’ dönemi

Elon Musk, Twitter’ın yeni özelliklerini paylaştı

Voice Kıbrıs Haber

Mona Lisa “konuşturuldu”

Voice Kıbrıs Haber

iPhone’daki özellik 9 yıl sonra Android’e geldi

Voice Kıbrıs Haber