FeaturedKIBRISTürkiye

Türkiye’deki seçimler Rum basınının yakın markajında

Türkiye’de dün yapılan ve ikinci tura kalan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri, Rum basını tarafından yakından takip ediliyor. Dün elde edilen sonuçlar güneyde yayımlanan gazetelerinin manşetinde ve/veya birinci sayfalarında fotoğraf desteğiyle yer buldu, detaylar iç sayfalarında çok geniş şekilde aktarıldı.

Fileleftheros, fotoğraflı manşet haberine şu başlık ve spotları attı: “Türkiye’de Gerilim Filmi Seçimler… Kazanan İkinci Turda Belli olacak… Sandıklar Yeniden Kurulana Kadar Gerilim ve Kutuplaşmanın Yoğunlaşması Bekleniyor… Görüntü Kaygan… Türkiye Derinden Bölünmüş Bir Ülke… İki Taraf Erkenden Birbirini Sonuçları Manipüle Etmekle Suçladı… Önümüzdeki Günlerde Büyük İtiraz ve Gerilim Dalgası… Yeni Başkana Ertesi Gün Pek Çok Sorun.”

Alithia fotoğraflı manşet haberine “Türkiye’de Gerilim Gecesi ve Olay Korkusu… Seçimler İkinci Tura Kaldı… İki Adaydan Hiçbiri Yüzde 50’nin Üzerinde Oy Almadı” başlığını attı.

Politis’in fotoğraflı manşet haberi “Erdoğan ve Kılıçdaroğlu 28 Mayıs’ta Yeniden… Cumhurbaşkanı Seçimi İkinci Tura” başlığıyla aktardı.

Haravgi birinci sayfasında fotoğraf da kullanarak verdiği habere, “Türk Seçimlerinde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Zorlu Mücadelesi” başlığını attı.


Benzer Haberler

9 kadın vekil Meclis’te

‘Ucu açık sürece BM de sıcak bakmadığını ima etti’

Voice Kıbrıs Haber

6744 test yapıldı, vaka sayısı 80’in altında!

Voice Kıbrıs Haber

İskele-Ercan Anayolu’nda dikkatsizlik sonucu kaza

Voice Kıbrıs Haber

2017 tarımsal destek programı açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

ARUCAD öğrencilere yüzde 50 burs imkanı tanınacak

Voice Kıbrıs Haber