FeaturedKIBRIS

“Türkiye her şartta Kıbrıs Türkü’nün yanında olacak”


Cumhurbaşkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Türkiye  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

İstanbul’da Vahdettin Köşkü’nde gerçekleştirilen görüşmede Cumhurbaşkanı ve Başbakan Üstel, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaşanılan deprem felaketi nedeniyle taziyelerini ileterek destek belirtti.

Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından BRT‘ye değerlendirmelerde bulunan Üstel, görüşmenin son derece samimi bir ortamda geçtiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaşanan deprem felaketi ile ilgili Kıbrıs Türk halkının başsağlığı dileklerini ilettiklerini belirtti.

Aynı şekilde Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Kıbrıs Türk Halkına başsağlığı dilediğini ifade eden Üstel, “ Sayın Erdoğan ayrıca Kıbrıs Türk halkının depremzedelere ulaştırılmak üzere Türkiye’ye gönderdiği yardımlar için de teşekkürlerini sundu, “Acınız acımızdır” ifadelerini kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin her şartta Kıbrıs Türkü’nün yanında olacağını bir kez daha vurguladı” dedi.

Başbakan Üstel konuşmasını, deprem felaketinde yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yaslı ailelerine de sabırlar dileyerek tamamladı.






Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Hücrede bulunan zanlıya sandviç içinde uyuşturucu götürdüler

Voice Kıbrıs Haber

Aliyev Milli Meclisi feshetti, Azerbaycan’da erken seçim kararı

NTV

Mimarlar Odası’nın üç üyesi istifa etti

TAK

İthal ürünlerin 2’sinde limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildi

TAK

İki araç yüz yüze çarpıştı, Hüseyin Palu hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber