FeaturedKIBRISSpor

Türkiye Hentbol Milli Takımı Atina büyükelçiliğinden vize almak zorunda kaldı

Türkiye Hentbol Millî Takımı’nın, Euro 2024 elemeleri çerçevesinde Kıbrıs Rum hentbol milli takımı ile rövanş maçına katılabilmek için Güney Kıbrıs’ın Atina’daki büyükelçiliğinden vize almak zorunda kaldığı bildirildi.

Alithia “Türkiye Milli Takımı Cumhuriyet’in Vizesi İle” başlıklı haberinde Türkiye Hentbol Millî takımının İstanbul’da 35-28 yendiği Kıbrıslı Rum rakipleri ile bu akşam saat 22.00’de Güney Kıbrıs’ta rövanş maçına çıkacağını yazdı.

Türk takımının Güney Kıbrıs’a gidebilmek için Atina’daki “Kıbrıs Cumhuriyeti” Büyükelçiliği’nden vize almak zorunda kaldığını belirten gazete şunları da ekledi:

“Türk ekibin Tasos Papadopulos Eleftheria’da rövanş maçı için Kıbrıs topraklarına gelebilmek için Atina’daki büyükelçiliğimizden vize almak zorunda kaldı. Larnaka Havaalanı’ndaki kontrollerden geçebilmeleri için pasaportlarında Kıbrıs Cumhuriyeti mührünü taşıyan vize olması şart. Elbette bütün heyet üyelerinden, maliyetini kendilerinin karşılayacağı negatif sonuçlu PCR testi de isteniyor.”


Benzer Haberler

Federal çözüm için müzakere çağrısı yaptılar

KKTC’nin tanınması konusu… Pakistan-KKTC arasında görüşme!

Voice Kıbrıs Haber

“Seçim, iyi yönetim ve ileri hizmetle, belediyeleri çökerten zihniyet arasındadır”

Voice Kıbrıs Haber

“Toplumsal birliği bozmaya çalışıyor”

Voice Kıbrıs Haber

Denktaş’ın evi soyuldu!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de elektrik kesintisi yapılacak

Voice Kıbrıs Haber