FeaturedKIBRIS

Trafik kazası… 23 yaşındaki Dayan hayatını kaybetti!

Bu sabaha karşı saat 03.40 sıralarında Metehan-Alayköy Anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, 23 yaşındaki Oğuzhan Dayan olay yerinde hayatını kaybetti.

Polisten yapılan açıklamaya göre kaza, Oğuzhan Dayan (E-23) yönetimindeki HY 637 plakalı salon aracıyla dört takla atması sonucu meydana geldi.

Kazada yolcu olarak bulunan Tolgahan Ak (E-24) ise hafif yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıdı ve  müşahede altına alındı.

Polis kazaya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“12.3.2018 tarihinde, saat 03:40 sıralarında, Metehan -Alaykoy Anayolu üzerinde, Oğuzhan DAYAN (E-23), yönetimindeki HY 637 plakalı salon araç ile kuzey istikametinden, güney istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada Ağıllar çemberine yaklaştığı sırada önce yolu ikiye ayıran trafik adacığına çarptıktan sonra ardından kontrolsüzce agirllar çemberıne çarpıp dört takla atmıştır.

Kaza sonucu araç sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken, araçta yolcu olarak bulunan Tolgahan AK (E-24) hafif yaralı olarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedasini müteakip müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.”


Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Akıncı,İki Toplumlu Barış Ve Birleşme İnsiyatifini Kabul Etti.

Voice Kıbrıs Haber

Cep telefonu şebekeleri konusunda problemler devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber

Akova’da final heyecanı

Voice Kıbrıs Haber

TIP-İŞ EYLEMDE

Güngördü: Bu işbirliği bizim için çok önemli

Voice Kıbrıs Haber

‘Kıbrıs’ın Dünü Bugünü ve Geleceğine İlişkin Çözüm Önerileri’ YDÜ yayınlarından çıktı