DÜNYA

Tom Cruise boyu kısa olduğu için Jack Reacher rolünü kaybetti

Tom Cruise ile özdeşleşen aksiyon-gerilim türündeki Jack Reacher serisinin devam filminde başrolde Tom Cruise olmayacak.

Filmin yaratıcısının Cruise için kullandığı ifade, ünlü oyuncunun, rolü boydan kaybettiği şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

Tom Cruise, 2012 ve 2016 yıllarında rol aldığı Jack Reacher serisinin devam filmi kadrosuna boy kısalığından dolayı alınmadığı iddia edildi.

Filmin yaratıcısı Lee Child, Cruise’un, aksiyon kahramanı Jack Reacher için doğru ‘fiziksel’ özelliklere sahip olmadığını ileri sürerek rolü başka bir oyuncunun canlandırmasını istedi.

‘Yetersiz fiziksel özellik’ nitelemesi, Cruise’un kısa boyu olarak yorumlandı.

BBC’ye konuşan yazar Child, seyircilerin, Jack Reacher filminde Cruise’un ABD’li askeri inzibatı canlandırmaya uygun olmadığından şikayet ettiğini belirtti.

“Cruise ile çalışmaktan gerçekten zevk aldım. O çok çok iyi bir adam. Çok eğlendik” diyen Child, “Ancak seyirciler haklı. Reacher karakterinin boyutu çok çok önemli ve onun kim olacağı büyük bir mesele” şeklinde konuştu.

Child, “Reacher odadan içeri girdiğinde sadece bir dakikalığına biraz geriliyorsunuz. Ve Cruise tüm yeteneğine rağmen o fiziksel özelliğe sahip değil” yorumunu yaptı.

“Cruise fiziksel olarak bu karaktere uygun olmadığı için onun kadroda olmamasına karar verdim” diyen Child, “Bu Tom Cruise ile hiçbir filmde birlikte çalışmayacağımız anlamına gelmiyor. Aksine Netflix ya da başka platformlar için projeler yapacağız” dedi.

Cruise’un Jack Reacher rolünü oynamaması gerektiğini düşünen seyircilerden yeni Jack Reacher oyuncusunu bulmak için yardım isteyen yazar, başrol bulunur bulunmaz filmin çekimlerine başlanacağını duyurdu.

Christopher McQuarrie tarafından uyarlanan ve yönetilen ilk Jack Reacher filmi 2012’de yayınlanmıştı. Film, tüm dünyada 218 milyon dolarlık hasılat elde etmişti. Ancak 2016’da vizyona giren Jack Reacher: Never Go Back adlı devam filmi 162 milyon dolarlık hasılatta kalmıştı.

(NTV)


Benzer Haberler

Başıboş gezdiği düşünülen koyundan 35 kilo yün kırkıldı

Voice Kıbrıs Haber

Son Dakika: Nepal’de yolcu uçağı düştü!

Voice Kıbrıs Haber

Üç bacakla doğan çocuk başarıyla ameliyat edildi

Meksika’da yeni bir katliam!

Putin’den işbirliği mesajı!

Voice Kıbrıs Haber

Game of Thrones’un yaratıcısından yeni film

Voice Kıbrıs Haber