FeaturedKIBRIS

TEKNOFEST KKTC sona erdi




KKTC’de düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, sona erdi. Festivalin son gününde yeniden gösteri yapan Türk Yıldızları’nın gökyüzüne çizdiği ay yıldız coşkuyla alkışlandı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde 132 paydaş kurumla birlikte eski Ercan Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST KKTC bu sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. Özellikle çocuklar teknoloji stantlarının önünde anı fotoğrafı çektirerek bu günü ölümsüzleştirdi.

– Gökyüzünde ay yıldız

Türk Yıldızları, TEKNOFEST KKTC’nin son gününde gökyüzünde tüm Kıbrıs Adası’ndan görülebilen ay yıldız oluşturdu.

Festivalin son gününde gösteri uçuşu gerçekleştiren Türk Yıldızları, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Uçakların gökyüzüne ay ve yıldız çizmesi katılımcılar tarafından büyük bir merakla takip edilirken, sahneden Türk bayrağının tarih boyunca taşıdığı anlamı anlatan “Bu Bayrak” şiiri okundu.

Festivale katılan binlerce katılımcı bu anları telefonlarıyla ölümsüzleştirdi.

 

 






Benzer Haberler

İngiltere’de kraliyet tacının cam muhafazasına muhallebili saldırı

AA

Üstel “Amacımız, üreten kesimin ayakta kalması, üretime devam etmesi”

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs’ta yılda 200-250 evsiz

TAK

AB Destekli kompost projesi Lefke’de başladı

TAK

Engelliler Spor Federasyonu Dayanışma Gecesi gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Cumhurbaşkanlığı yerleşkesinde lise öğrencilerine yönelik kariyer semineri verildi

TAK