FeaturedKültür Sanat

Tatlısu Harnup Festivali sona erdi




Tatlısu Belediyesi’nin düzenlediği Harnup Festivali dün akşam sona erdi.

Belediye’den verilen bilgiye göre, final gecesinde İtalya, Portekiz ve Kosova ekipleri halk dansları gösterileri sergiledi, “Çocuklar Güzeldir Geçidi” etkinliğinde tüm çocuklar çeşitli unvanlar ile güzel ilan edildi, Murat İkiz “Sihirli Dakikalar” şovu ile Yetenek Sizsiniz Yarı Finalisti Akrobat ve Murat Ongun Eres sahne aldı.

Gecede ayrıca, yüz boyama etkinliği ile Arzu Şimşek ve festival boyunca Adile Naşit karakteri Canlı Heykel Sahavet Aslan yer aldı. Gecenin finalinde ise Emre Fel konser verdi.

Gecede konuşan Belediye Başkanı Hayri Orçan tüm katılımcılara, belediye çalışanlarına, meclis üyelerine, sponsorlara ve Final Organizasyon direktörü Yıltan Tozakı’ya katkıları için teşekkür etti. Finalde sahne alan Emre Fel’e de anı plaketi takdim etti.






Benzer Haberler

Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi’nden sarı uyarı!

KHA

Fileleftheros “Erhürman ilk görüşmede Kıbrıs sorunundaki şartlarını Holguin’in önüne koydu”

TAK

Hristodulidis’in kabinesinde değişiklik!

TAK

İsrail ordusu ateşkese rağmen Gazze’ye şiddetli hava saldırıları düzenledi

AA

Dünya’nın düz olduğunu kanıtlayana 3 milyar dolarlık şirketini verecek

Voice Kıbrıs Haber

Rusya’da yüzlerce Porsche sahibi araçlarını çalıştırmakta sorun yaşadı

TRT