Spor

“Tatil Biter Futbol Bitmez” sloganıyla turnuva düzenleniyor

Sporun önemine dikkat çekmek ve çocukların spor yapmasını teşvik etmek için “Tatil Biter Futbol Bitmez” sloganıyla turnuva düzenleniyor.

Hediyemsu sponsorluğunda, Doğan Türk Birlii kulübü organizasyonu ile futbol hayatın kendisi temasıyla  düzenlenecek turnuvaya Karaoğlanoğlu Spor Kulübü, Doğan Türk Birliği , Karşıyaka, Dikmen Gücü  takımlarından 2010 doğumlu futbolcular katılacak.

1-2 Ekim 2022 günü Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadyumu’nda Saat 16:00 ‘da başlayacak.  01 Ekim 2022 Cumartesi Dikmen Gücü SK-Doğan Türk Birliği Saat 16:00 da ve Karşıyaka ASK-Karaoğlanoğlu SK Saat 18:00 de karşılaşacak.

2 Ekim 2022 Pazar gün, kaybeden takımlar ile kazanan takımlar arasında  Saat 16:00 ve 18:00 de başlayacak ve  2 karşılaşma ile tamamlanacak.

Saat 20:00 de Kapanış seronomisi, kupa ve madalyalar verilecek.

Maçlar federasyonun görevlendirdiği hakemler tarafından 40’ar dakikalık 2 devre şeklinde oynatılacak. Turnuva boyunca, organizasyon komitesinin oluşturulacağı jüri tarafından belirlenecek en centilmen takım, özel kurtarış, en özel gol v.s. gibi 10 kategoride madalya verilecek.


Benzer Haberler

Konu Bisiklet yolları

3X3 Basketbol Turnuvası final akşamı ile tamamlandı

Offroad Rally-Raid sezonu noktalandı

Voice Kıbrıs Haber

Futbolda mücadele Northernland Kıbrıs Kupası ile devam edecek

Voice Kıbrıs Haber

Fenerbahçe galibiyete hasret

Voice Kıbrıs Haber

Güney’de maçların taraftarsız oynanması gündemde