FeaturedKIBRIS

Tatar, daha fazla bağış toplanabilmesi temennisinde bulundu

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bu sabah Girne’de Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın bağış toplama amaçlı Aralık ayında yapılan yüzme etkinliği sonrası düzenlenen bağış sunumu etkinliğine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, pandemi dolayısıyla bağış sunumunun geç yapıldığı etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, güzel deniziyle güzel bir adada yüzme etkinliğinin düzenlenmesinden ve ülkede yaşayan yabancıların KKTC’yi tercih ederek bağış etkinliklerine katkıda bulunmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tatar, etkinliğin, daha fazla katılımcıyla daha çok yaygınlaşması ve Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı gibi vakıflar için daha fazla bağış toplanabilmesi temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Tatar, böyle bir etkinlikle yaşlılara ve hastalara yardımcı olmak adına gösterilen hassasiyet ve farkındalığı takdir ettiğini dile getirerek, katkı koyan sponsorlara ve yüzücülere teşekkür etti.

Tatar, kendisinin hayatı boyunca sigara kullanmadığını belirterek, sağlıklı yaşamın önemine vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Tatar, içinde bulunulan pandemi sürecinde sağlığın ve sağlıklı yaşamın öneminin bir kez daha ortaya çıktığını belirtti.

Voice Kıbrıs Haber/TAK


Benzer Haberler

RMMO ve Yunan ordusu ile ortak tatbikat

Çocukları enfeksiyonlardan korumak için alınması gereken önlemler

Müzakerecilerin görüşmesi bugün yapılmadı

Voice Kıbrıs Haber

Akıncı’nın east med değerlendirmesi Rum basınında…

Voice Kıbrıs Haber

“CTP’yi ve siyasi görüşü ne olursa olsun diğer dinamikleri ‘yok saymak’ kimsenin haddine değildir”

Voice Kıbrıs Haber

Kangwon’dan fırlatılan kısa menzilli balistik füze Japon Denizi’ne düştü

Voice Kıbrıs Haber