FeaturedSpor

TAK personeli de 1 Aralık’ta “Kahramanlarımızla Zafere Koşacak”




Geliri Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Merkezi Çocuk Onkoloji Servisi’ne bağışlanacak “Ülker Lefkoşa Maratonu”na, Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) personeli de destek verdi.

TAK personeli bugün, Lefkoşa Türk Belediyesi’nin 1 Aralık Pazar günü düzenleyeceği maratonun 4 kilometrelik halk koşusu kategorisi için kayıt yaptı.

“Kahramanlarımızla Zafere Koşuyoruz” sloganıyla düzenlenecek maraton, çocuk koşusu, 4 kilometrelik halk koşusu ve 10 ile 21 kilometrelik parkurlar olmak üzere 4 farklı kategoride koşulacak.

Maratona kayıtlar LTB binası önünde devam ederken www.lefkosamaratonu.com adresinden de online olarak 30 Kasım’a kadar yapılabiliyor.

Bu yıl Ülker Lefkoşa Maratonu’nda ilk kez 6-12 yaşındaki çocuklar için de “Çocuk Koşusu” düzenlenecek. Çocuk koşusuna kayıtlar ücretsiz yapılacak.

Lefkoşa Maratonu, Kıbrıs’tan ve dünyanın farklı ülkelerinden binlerce koşucunun katılımı ile her yıl yapılıyor.

Sportif ve mücadeleci özelliklerinin yanında elde edilen gelirin her yıl toplumsal bir ihtiyacı gidermek için kullanılması da maratona ayrı bir önem katıyor.






Benzer Haberler

Cumhurbaşkanlığı bütçesi ile birlikte Kıbrıs sorununun da tartışıldığı genel kurulda gerginlik!

TAK

Çeler “Kamudaki maaş ödeme krizi artık gizlenemez boyuta geldi”

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin 57 TL, Euro 50 TL sınırında!

Voice Kıbrıs Haber

YDÜ’den E-Study Box eğitimlerinde yüzde 90 indirim fırsatı!

Voice Kıbrıs Haber

Baykallı “Kıbrıs sorunu çözülmedikçe bu adayı normal bir ülkeymiş gibi göstermek kimsenin yararına değil”

Voice Kıbrıs Haber

Eğitim Bakanlığı dıştan bitirme sınavlarının tarihini açıkladı

Voice Kıbrıs Haber