FeaturedKIBRIS

Strovolo’daki cinayetle ilgili ilginç gelişme!

Strovolo’da geçen hafta işlenen, iki kişinin öldürüldüğü cinayetle ilgili dün, iki kişinin daha tutuklanmasının ardından ilginç sonuçlara ulaşıldı.

Voice Of The Island-2018

Cinayetle ilgili soruşturmanın ilk tutuklusu 33 yaşındaki Loizos Conis’in dün verdiği ifadede her şeyi itiraf etmişti. Bunun üzerine 23 yaşındaki kardeşiyle birlikte, Conis’in 21 yaşındaki birlikte yaşadığı kız arkadaşı da tutuklanmıştı.

Kıbrıs Haber Ajansı’nda yer alan habere göre, bugün mahkemeye çıkarılarak her ikisi hakkında da tutuklama emri verildi. Conis’in kardeşi mahkemede raporun okunmasının ardından “kardeşim yalan söylüyor” şeklinde beyanda bulunurken, tutuklanmasına itirazda bulunmadı.

Conis’in kız arkadaşıyla ilgili mahkemede okunan raporda, evden alınan emareler üzerinde yapılan incelemelerde DNA’sının tespit edildiği ifade edildi.

Conis’in cinayet gecesi kullandığı arabanın ise kendi eşliğinde polis tarafından incelenirken, araba içinde yazılı notlar da bulunduğu belirtildi.

Bulunan notların cinayet ile alakalı olduğu ve bu notların tutuklanan kız arkadaşı ile de bağlantısı olduğunu düşünülmektedir.

Conis ifadesinde üvey olan erkek kardeşinden “onları bıçakladı” diyerek erkek kardeşinin adını verdi. Doktor kontrolüne götürülen 23 yaşındaki  zanlının üzerinde 8-10 gün öncesine ait çiziklerin bulunduğu, Conis’in kız arkadaşının vücudunda ise muhtelif yerlerde 3-4 gün öncesine ait morlukların olduğu tespit edildi.

 

 


Benzer Haberler

Üç ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı, 2 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs’ta grev

Voice Kıbrıs Haber

Su İşleri Dairesi Müdürlüğü’nden açıklama

Akdeniz’de sular ısınıyor!

İranlı öğrenciye başarısından dolayı vatandaşlık verildi

Voice Kıbrıs Haber

27. 282 test yapıldı, 242 pozitif vaka

Voice Kıbrıs Haber