FeaturedKIBRIS

Solyalı hükümete, halkı düşünerek adımlar atması çağrısında bulundu

CTP Milletvekili Ürün Solyalı Meclis konuşmasında, kimsenin Anayasa üzerinde olmadığını ve Anayasa’nın istenildiği gibi yorumlanamayacağını söyledi. Solyalı, Belediyeler Reformu gibi bir yasa tasarısıyla kimsenin gelecek kaygısına ve boşluğa itilemeyeceğini ifade ederek, değerlendirmelerde bulundu.

İstenildiği gibi seçim tarihlerinin ertelenemeyeceğine işaret ederek, bu yönde atılan adımların her alana yansıyabileceğini kaydeden Solyalı, UBP Genel Başkanı, Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun basına yaptığı açıklamalardan başlıklar okuyarak, yorumlar yaptı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın da halkı düşünmediğini savunan Solyalı, ülkedeki ekonomik sıkıntılara işaret ederek, insanların geçim sıkıntısı yaşadığını ve yaşam kalitesinin düştüğüne dikkat çekti.

Her evin bugün “yandığını” söyleyen Solyalı, elektrikte makul bir fiyat düzenlemesi ve yatırımın gerekliliği üzerinde durduklarını, ancak Kıb-Tek’i bu duruma düşürenlerin de yargılanması gerektiğine inanç belirtti.

Sosyal patlamaların yaşanacağını ve ülkede kötü günlerin yaşanacağını ifade eden Solyalı, hükümete, halkı düşünerek adımlar atılması çağrısında bulundu.


Benzer Haberler

İlaç ve Eczacılık Dairesi’ne bugün gelen ilaçların listesi açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

Ferrari ile otomobil hırsızları yakalanacak

Voice Kıbrıs Haber

‘Polis Genel Müdürlüğü’nde yasaklı kitap listesi var’

Polis hırsızlık olaylarını aydınlattı

Voice Kıbrıs Haber

Son dakika haberi… Soçi’deki zirve sonrası açıklama

Girne ve Ayvalık Belediyesi arasında ”Kardeş Şehir Protokolü” imzalandı