MAGAZİN

O Ses Türkiye’de ikinci gerginlik!

Ses Türkiye yarışmasında Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz (Athena Gökhan) arasında yabancı dilde şarkı polemiği yüzünden ikinci kez kavga çıktığı iddia edildi. Tartışmanın uzaması üzerine çekimler ertelendi.

O Ses Türkiye, Yıldız Tilbe, Gökhan Özoğuz, tartışma, yabancı dilde şarkı

O Ses Türkiye yarışmasında Yıldız Tilbe’nin bir yarışmacıya Türkçe şarkı söylemediği için “Sesin çok güzel ancak keşke bir tane de Türkçe şarkı söyleseydin” demesi üzerine Gökhan Özoğuz çok sinirlendi. 

Sabah’tan Özlem Avcı’nın haberine göre; 42 yaşındaki şarkıcı, yarışmacısını eleştiren Tilbe’ye sert sözler söyleyerek stüdyoyu terk etti. 

Yıldız Tilbe de Athena Gökhan’a karşı sert cevaplar verince ortalık iyice karıştı. 

O Ses Türkiye, Yıldız Tilbe, Gökhan Özoğuz, tartışma, yabancı dilde şarkı

Yarışmacı yüzünden çıkan tartışmanın ardından çekimler iptal edilerek başka bir güne ertelendi. 

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELDİ

Daha önce de O Ses Türkiye’de bir yarışmacıya Tilbe’nin “Aaa sen Türkmüşsün… Ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim” demesiyle tartışma çıkmış hatta ırkçılık iddiaları gündeme gelmişti. 

O Ses Türkiye, Yıldız Tilbe, Gökhan Özoğuz, tartışma, yabancı dilde şarkı

“BURASI O SES TÜRKİYE”

Gerginliğin yaşandığı gün Yıldız Tilbe Sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı: “Bir çok ülkede Türkçe dili birbirinden farklı biçimde konuşuluyor, hiçbirini anlamıyorum. Anladığım dilde sesler arıyorum hepsi bu, hakkımdır. ‘O Ses World’ olsaydı, her dilde güzel seslere dönerdim… “O Ses İran” olsaydı Farsça arardım. İngiltere’de olsa İngilizce. Çin’de olsa Çince arardım.. Burası O Ses Türkiye olduğuna göre Türkiye Türkçesi lazım…Yoksa Azerileri benim kadar sevemezsiniz onlar benim canımdır” demişti. 

TARTIŞMAYA SON NOKTAYI KOYDU

Gökhan Özoğuz ise ırkçılık tartışmasına “Yıldız o kadar natürel bir insan ki! Aramızda tartışma olmadı. Yıldız ırkçı bir insan değil. Hepimiz oluruz, o olamaz” ifadeleriyle tartışmaya son noktayı koymuştu. 

“İFTİRADIR, AHLAK DIŞIDIR”

Acun Ilıcalı da konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: 

Son günlerde herhalde magazinel yazı malzemesi bulmakta zorlanan bazı arkadaşlar, sevgili Yıldız Tilbe ile ilgili gerçekle hiçbir ilgisi olmayan bir haberi gündeme getirmeye çalışmaktalar. O Ses Türkiye çekimlerinde yaşandığı iddia edilen olayla ilgili söylenenler durduk yerde uydurulan yalan ve çarpıtmadan başka bir şey değildir. Yıldız Tilbe yabancı dil bilmediğini, dolayısıyla yabancı dilde söylenen şarkılarda ifade ve yorum başarısını ölçemediği, bu nedenle de yabancı dilde şarkı söyleyen yarışmacılara dönmediğini söylemiştir. Bu samimi söylemin ‘ırkçılık’la ne alakası olabilir. Bundan sonra ‘sosyopatça’ çarpıtılarak üretilen çirkin senaryoların ise sadece tek bir şeyle alakası olabilir; kötü niyet ve sansasyon yaratma hırsı… Miş’ler ve muş’lar uzerine birine ırkçı damgası vurmaya çalışmak iftiradır, ahlak dışıdır. Keşke değerli sanatçılarımızı iftiralarla acımasızca karalamak yerine, onlara destek olup üretkenliklerini arttırabilsek. 

O Ses Türkiye’de yaşandığı iddia edilen son tartışma sonrası taraflardan yalanlama gelmedi.


Benzer Haberler

Funda Arar, bayramda Girne’de

Oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nişan yüzüğü taktı

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta Yaşam (11 Kasım Cumartesi)

Hazar Ergüçlü tatilde

O Ses Türkiye’de düelloyu da kazandı!

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Aralık Pazar)