FeaturedKIBRIS

Serdal Günüz’le ilgili duruşmada tanıklar dinlenecek


Geçtiğimiz hafta davası ertelenen Serdal Gündüz, bugün yeniden Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Güzelyurt Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nde (KSTU) yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve iki ay süreyle cezaevine gönderilen okulun direktörü ve hissedarlarından Serdal Gündüz’ün ilk tahkikat duruşması 5 Haziran’da yapılacak.

Mahkeme, ilk tahkikat duruşması için davanın 5 Haziran Çarşamba günü görüşülmesine emir verdi. Duruşmada tanıklar dinlenecek.

-Serdal Gündüz aleyhindeki suçlamalar

Serdal Gündüz aleyhinde, “Sahtekarlıkla banka ödeme emri”, “Suç geliri aklama”, “Sahte belge düzenleme ve tedavüle sürme”, “dolandırıcılık” ve “Sahtekarlıkla para temini” suçlamaları bulunuyor.

Bugünkü duruşmada iddia makamı adına mahkemede hazır bulunan savcı Fatma Damdelen, evrakların tamamlandığını belirterek, meseleyle ilgili ilk tahkikat duruşması için mahkemeden gün talep etti.

Zeki: “Amacımız yargılama sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanması”

Zanlı avukatı Doğa Zeki ise, ilk tahkikat duruşması ya da davanın havale edilmesine itirazlarının olmadığını ifade etti.

Meseleyle ilgili tek amaçlarının evrakların ve yargılama sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanması olduğunu kaydeden Zeki, duruşma yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Güzelyurt Kaza Mahkemesi Yargıcı Gülay Süleymanoğlu Uğur, ilk tahkikat duruşması için davanın 5 Haziran Çarşamba günü görüşülmesine emir verdi.






Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Hücrede bulunan zanlıya sandviç içinde uyuşturucu götürdüler

Voice Kıbrıs Haber

Aliyev Milli Meclisi feshetti, Azerbaycan’da erken seçim kararı

NTV

Mimarlar Odası’nın üç üyesi istifa etti

TAK

İthal ürünlerin 2’sinde limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildi

TAK

İki araç yüz yüze çarpıştı, Hüseyin Palu hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber