CoronavirüsFeatured

Sarıçizmeli Bakanlık hakkında suç duyurusunda bulundu

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Sağlık Bakanlığı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sarıçizmeli’nin akşam ve bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şu şekilde:

“Sağlık Bakanlığı, Bakanlık Müsteşarlığı ve Temel Sağlık Dairesi hakkında suç duyurusunu İskele Polis Müdürlüğü’ne yaptım. Artık sıra yargıda. Bakalım yalan ve yanlışlarımız ne imiş. Bu toplumun ve bölgemizde yaşayan insanlarımızın sağlığını riske attırmayız, bilesiniz istedim.

Sağlık Bakanlığı zahmet etmiş konu ile ilgili bir açıklama yapmış. Kendilerine sabahtan beridir ulaşamadığım yetkililerimiz olayın yalan ve yanlıştan ibaret olduğunu söylüyor. Tatmin mi olduk? Hayır. Böylesi önemli bir konuda birilerine yalancı denmesi olayın vehametini ortaya çıkarıyor sadece. Ben yine de iddia edeyim, sayın yetkili de çıkıp yalanlasın.

1. Bu yurttaşımız karantinaya hiç alınmamış, oğlu tarafından kendi özel arabası ile evine getirilmiştir. Bu yalan mı?

2. Sokağa çıkma, ilçeler arası seyahat yasakları hiçe sayılmıştır. Hiçbir izin alınmamış, buna birileri göz yummuştur. Yalan mı?

3. Bu yurttaşımıza hiç bir test yapılmamış, yapılmadan salınmış, test 2 gün sonra olay ortaya çıkınca yapılmıştır. Yalan mı?

4. Sağlık Bakanlığının kendi koyduğu hiç bir protokole uyulmamış, tedbir alınmamış, kiminle temas kuracağı belirlenmemiş, güvenlik güçlerinin ve yerel yönetimin bilgisine bu olay gelmemiştir. Yalan mı?

Şimdilik bunların altını doldurarak yalanlayın lütfen, sonra diğerlerini de sorarız. Aklımızla oynamaktan da bir an önce vazgeçin. Bu bölgeyi, insanlarını pek umursamadığınız belli ama bilesiniz ki burası bizim evimiz, yurdumuz. Bizim çocuklarımızın sokakları, parkları. Ve biz buraları çok ama çok seviyoruz. Bu sevgimizi ne sınayın nede sabrımızı taşırın…


Benzer Haberler

Köpeğin neden olduğu kazada 1 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

“Hepimiz çok üzgünüz”

Voice Kıbrıs Haber

Borsa günü yükselişle tamamladı

AA

2018’den bugüne 12 binden fazla sürücü alkolden rapor edildi, kazalarda 54 kişi hayatını kaybetti…

TAK

15.226 test yapıldı, 588 pozitif vakaya rastlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Tarihimizde böyle bir şey görülmedi”

Voice Kıbrıs Haber