FeaturedKIBRIS

Sağlık Bakanlığı Online Ödeme ve Takip Modüllerini devreye koydu

Sağlık Bakanlığı, Covid-19 önlemleri çerçevesinde hastanelerde ve ödeme noktalarındaki yığılmaların önüne geçmek ve teması azaltmak amacıyla Sağlık Raporları Otomasyon Sistemine ilaveten Çalışma İzinleri Sağlık Raporları Online Ödeme ve Takip Modülü ile Belediyeler Sağlık Raporları Başvuru Online Ödeme ve Takip Modülünü devreye koydu.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, yeni uygulamayla birlikte sağlık karneleri daha hızlı ve çağdaş bir şekilde takip edilebilecek.

Yukarıda belirtilen sistemle belediye hudutları içerisinde gıda maddeleri üretenler, dağıtanlar, periyodik olarak yapılan sağlık karnesi tahlillerini Sağlık Raporları otomasyon sisteminden yapabilecek.

Başvuruda bulunacak olan kişiler evrakları üzerinde bulunan QR kodunu telefonlarından okutarak ödeme ekranına geçebilir ve ödemelerini gerçekleştirebilir veya odeme.saglik.gov.ct.tr adresine girerek evraklarında belirtilen kullanıcı adı ve şifre vasıtasıyla da ödemelerini yapabilecekler.

Böylelikle müracaata bulunan kişiler sağlık tahlil ödemelerini online olarak gerçekleştirip, sağlıktaki süreçlerini de kendileri takip edebileceklerdir.

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

Kiralık aracın çarptığı 39 yaşındaki Kara yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

‘Durumları iyi ve süratle iyileşmeye gidiyor’

Güzelyurt festivale hazırlanıyor

Voice Kıbrıs Haber

Mehmet Nur Ateş’in yerine Abdurrahman Şanverdi görev yapacak

Voice Kıbrıs Haber

Limasol’da büyük yangın!

Voice Kıbrıs Haber

‘Bu topraklarda aslolan Kıbrıslıların istek ve talepleridir’

Voice Kıbrıs Haber