FeaturedKIBRIS

RMMO’ya 2 yeni sürat teknesi!




Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) deniz kuvveti envanterine kattığı yeni sürat teknelerini Limasol eski limanında düzenlediği “gözler denizde” isimli gösteriyle sergiledi.

Alihtia, RMMO deniz kuvveti envanterine giren iki adet teknenin İtalyan yapımı sürat botu olduğunu, birine “Poseidonas1” diğerine ise “Nireas1” adı verildiğini ve bu sürat tekneleriyle su altı komandolarının operasyonel kabiliyetinin yükseltildiğini yazdı.

Habere göre, gösteri, RMMO Komutanı İlias Leondaris ve Yunanistan Filosu Onursal Komutanı emekli Amiral Grigorios Demestihas tarafından meçhul denizci anısına denize çelenk atılmasıyla başladı. Etkinlik, yeni alınan iki sürat teknesinin de bulunduğu RMMO deniz kuvvetine bağlı yüzer imkânların geçişi ve gösterisiyle sonlandı.

Törende konuşan RMMO Deniz Kuvveti Komutanı Haralambos Haralambus, deniz kuvvetinin bugün RMMO’nun dinamik bir kolu olduğunu, teknolojik gelişmesi, savaş kabiliyeti eğitimi ve RMMO’nun diğer kollarıyla işbirliğiyle her türlü saldırının savuşturulmasına katkı koyduğunu söyledi.

(Voice of the Island – TAK)

 






Benzer Haberler

Yunan çiftçiler Türk sınır kapılarını TIR geçişine kapattı

NTV

Solunum hastalığı olan oraya koşuyor: Astım ve KOAH hastalarına şifa olarak biliniyor

NTV

Louvre Müzesi’nde su sızıntısı: Yaklaşık 400 nadir kitap hasar gördü

NTV

Zihni Göktay “28 yıl ‘Lüküs Hayat’ oynadım, hiç lüks hayat sürmedim”

NTV

Endonezya’da şiddetli yağışların yol açtığı afetlerde ölenlerin sayısı 900’ü aştı

TRT

ABD’nin Alaska eyaletinde 7 büyüklüğünde deprem!

TRT