FeaturedKIBRIS

RMMO’ya 2 yeni sürat teknesi!


Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) deniz kuvveti envanterine kattığı yeni sürat teknelerini Limasol eski limanında düzenlediği “gözler denizde” isimli gösteriyle sergiledi.

Alihtia, RMMO deniz kuvveti envanterine giren iki adet teknenin İtalyan yapımı sürat botu olduğunu, birine “Poseidonas1” diğerine ise “Nireas1” adı verildiğini ve bu sürat tekneleriyle su altı komandolarının operasyonel kabiliyetinin yükseltildiğini yazdı.

Habere göre, gösteri, RMMO Komutanı İlias Leondaris ve Yunanistan Filosu Onursal Komutanı emekli Amiral Grigorios Demestihas tarafından meçhul denizci anısına denize çelenk atılmasıyla başladı. Etkinlik, yeni alınan iki sürat teknesinin de bulunduğu RMMO deniz kuvvetine bağlı yüzer imkânların geçişi ve gösterisiyle sonlandı.

Törende konuşan RMMO Deniz Kuvveti Komutanı Haralambos Haralambus, deniz kuvvetinin bugün RMMO’nun dinamik bir kolu olduğunu, teknolojik gelişmesi, savaş kabiliyeti eğitimi ve RMMO’nun diğer kollarıyla işbirliğiyle her türlü saldırının savuşturulmasına katkı koyduğunu söyledi.

(Voice of the Island – TAK)

 






Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Hücrede bulunan zanlıya sandviç içinde uyuşturucu götürdüler

Voice Kıbrıs Haber

Aliyev Milli Meclisi feshetti, Azerbaycan’da erken seçim kararı

NTV

Mimarlar Odası’nın üç üyesi istifa etti

TAK

İthal ürünlerin 2’sinde limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildi

TAK

İki araç yüz yüze çarpıştı, Hüseyin Palu hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber