Reşat KansoyYazarlar

Reşat Kansoy’un kaleminden: SHEVSON Pijamaları

reşat kansoy

Sanatsal çizgileri yanında, kültürü, felsefesi endüstriyel zekası yüksek olan bir ürün; hatta, “Dünya Seks Oyuncakları / Aksesuarları” listesinde yerini alabilecek, Kıbrıslı Türkler’in teninde iz bırakan bir tekstil dehası!

Kahverengi tonları tutmamış, satılmamış pek. Maviler, yeşiller fuşşallar tam bize göre, ruhumuzu okşayan, Akdenizliliğimizi yatakta, oturma odasında, sündürmede, kamarada, toplantı salonunda… AAhhh Akdenizliliğimiz!

SHEVSON (Şevket & Sons) Pijamaları!

Göz yormayan çizgileri, klasik dikimi: bilekleri kavrayan likra uygulaması (4 adet bilek = 4 adet Likra). Harikulade rahatlık, giyene özgüven, cesaret, sıcaklık veren esaret altında tutan Bicama (Pijama).

Pijama demek mümkün mü? Değil!

Felsefesi, kaliteli üretimin dünya pazarında (özellikle Londra’da) yer bulmasının vatandaşa sağladığı övünç kaynağı. Kıbrıslı Türk üretti: Milyarder Muhasebeci Sir George Mccanny Shevson Pijama giydi! “Arbiet Mach Frie” (Çalışmak Özgür kılar). Çalıştık, 1974 öncesi de çalıştık, sonrası ve şimdi…

Annemle – Babam, beni çalışmadan önce Shevson Bicama giyiyorlardı. hemen hemen herkesin annesi – babası da öyle! O halde bizler vücudumuzdan kolay çıkan, ergonomik Shevson Pijamalarında katkısı ile hayat bulduk yaşıyoruz; Amma Shevson’u yaşatamadık! Olsun! Herşeyin bir ömrü var:

DPÖ (Devlet Planlama Örgütü) ülkede kaç ömür var sayarken, mutlaka kriter olarak Shevson’dan önce Shevson’dan sonrayı almalıdır. Tüm nüfus planlaması devrimsel nitelikli endüstriyel pijama ürünün raflardan ayrılması ile yanılgıya düşmüştür. Kıbrıslı Türklerin nüfusu Shevson Pijamadan önce ve sonra diye ayrılmalıdır!

Kültürdür Shevson Bicama: Sidik kokan ilkokul öğrencisinin, önlüğü altından giydiği sımsıcak bir yuvadır shevson pijama! Müdürlerin yöneticilerin soğuk kış günlerinde toplantılarına giderken gömleklerini üzerlerine giydiği,kravatlarının altından masmavi grafik deseniyle göz kırpan sımsıcak sevgidir Shevson Pijama. Hatta Misafirliklerde Kıbrıs’lı Türklerin komşularına hiç çekinmeden giyerek gittikleri, Montların, atkıların altından “S” kurabiyelere ve bir fincan sıcak ingiliz çayına el sallayandır Shevson Pijama. Bu sebepten Hollywood’un efsane “Pijama Partilerine” ışık tutandır, öncülük edendir. Çöp günü, Çöp bidonunu evinin önüne çıkaran mahallenin adamının üstünde vardır, peltek peltek yürümektedir, shevsonu çöp bidonuna değmesin diye! Bandoflaları (yünlü terlik) ile mahalle bakkalına giden Aysel ablanın gündelik modasıdır Shevson Pijama!

Seks Oyuncağıdır Shevson Pijama: Esnektir, geçirgendir, akışkandır, gevşektir… Bağlanmak isteyen partneri kolayca bağlamanızı sağlar. Ereksiyon vaktinde partnerinizi görsel olarak cezbetmenize katkı koyar, yegane soyunmadan oral yapılabilecek üründür: Bu çerçevede Durex firmasının “Skiny / Sensetive” ürününe ön ayak olmuş , feyz vermiştir.

Arkadaşdır O! Shevson harikuladedir, Cemal Süreyya şiirleri ile yapamadıklarınızı, yapmanızı sağlar! Başarıdır O. Verimlidir. vefaldır… Sabah yumurta kızartan kadının üstünde vardır, içinden sütyen giymemiştir… Yumurtalar yenmez, soğur atılır, yerine sonra corn flakes yapılır! Kadın Tanrının bir lütfudur, Shevsonu üreten kapitalinede, tüketen halkınada orgazmlar yaşatmış endütriyel zekanın ürünüdür. Salt herkesin zevklerine göz şahitliği eden bir ürün değildir!

Sürtünmeye en az 2 yıl dirençlidir – genç evlilere en az iki yıl özgürlük sağlar- sonra nazelir, pörsür… ve 9 ay sonra ürersiniz… ürersiniz… ÜREMEK! Kıbrıslı Türkler sonsuza dek üreyecektir!

Mutlu günler

Reşat Kansoy


Benzer Haberler

İnsanlık tarihinin bilinmeyen ve unutulmuş bir dönemi: Paleolitik Çağ

Voice Kıbrıs Haber

Şaka Yapmıyoruz

Yükselen global işsizlik!

Umudum güven, sevgi ve barış

Neoklis Neokleous Yazısıyla Dayanışma Evi

Voice Kıbrıs Haber

Lute ikna oldu mu?

Voice Kıbrıs Haber