Spor

Real Madrid’in gözü döndü…

Marca Gazetesi, Real Madrid ile ilgili transfer iddiasını gündeme getirdi. Buna göre; forvet üçlüsünü değiştirmek isteyen Real Madrid Başkanı Florentino Perez; Neymar, Hazard ve Lewandowskı’yi takıma kazandırmak için serveti gözden çıkaracak.

Real Madrid’e yakınlığıyla bilinen Marca Gazetesi; çarpıcı bir haberle okuyucularının karşısına çıktı.

Buna göre; eflatun beyazlı kulübün yönetimi forvet üçlüsünde keskin bir değişikliğe gitmenin hesaplarını yapıyor. Real Madrid’in yaz döneminde dev transferler gerçekleştireceği iddiasını ortaya atan Marca; Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Gareth Bale’in kulüpteki günlerinin sayılı olduğunu belirtti.

Marca Gazetesi, bu üç yıldızın yerine Real Madrid’in yine futbol piyasasına damga vuracak bir hücum hattı kurma hamlesinde bulunacağını yazdı. Gazeteye göre Real Madrid; ileri üçlüsünü Neymar-Eden Hazard ve Robert Lewandowski’den oluşturmanın planlarını yapıyor…

Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in hücum hattında kökten bir değişiklik yapmak istediğini ileri süren Marca; Harry Kane ile Mauro Icardi’nin de transfer listesinde yer aldığını iddia etti.


Benzer Haberler

MTG sezona kupa ile başladı

Voice Kıbrıs Haber

Fenerbahçe’de başkan yeniden Ali Koç

Voice Kıbrıs Haber

Trabzonspor deplasmanda yıkıldı

Voice Kıbrıs Haber

2020-2021 futbol sezonunun oynatılmaması kararı alındı

Voice Kıbrıs Haber

Kantara’ya tırmandılar!

Tatar “Hepimiz biriz, birlikteyiz, engelleri aşmak için buradayız”

Voice Kıbrıs Haber