FeaturedKIBRIS

Polisiye haberler… Uyuşturucudan 2 kişi tutuklandı!

Gazimağusa’da iki kişi uyuşturucu tasarrufundan tutuklandı, Haspolat’ta ise 48 kişinin horoz dövüştürmek maksadıyla bir binada toplandığı tespit edildi.

Polis bültenine göre, Gazimağusa’da dün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından 24 yaşındaki şahsın üzerinde ve ikametgahında yapılan aramada, 25 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde tütünle karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet öğütücü ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 800 Stg ve 1580 TL bulundu. Bahse konu şahıs tutuklandı.

Gazimağusa’da, bugün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından 42 yaşındaki şahsın üzerinde ve ikametgahında yapılan aramada, sentetik cannabinod türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 7 adet kağıt parçası, yaklaşık 1,5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet makas bulundu. Bahse konu şahıs tutuklandı.

-Kumarhanede bulunmak ve bulunmasına müsaade etmek

Girne bölgesinde dün kumarhanelerde polis tarafından yapılan denetimlerde, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 10 kişi tespit edildi. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

-Hayvan Refahı Yasasına aykırı hareket

Haspolat’ta bulunan bir binada horoz dövüştürmek maksadıyla toplanan 48 kişi aleyhinde Hayvan Refahı Yasasına aykırı harekette bulundukları gerekçesiyle yasal işlem başlatıldığı kaydedildi. Binada horoz dövüşü için kurulmuş dövüş ringleri de tespit edildi.


Benzer Haberler

“Bakımevlerinin yönetim ve idaresi Sağlık Bakanlığı’na bağlı yerler değildir”

KTFF’den maç programlarında değişiklik

Voice Kıbrıs Haber

UBP’nin Kıbrıs konusuyla ilgili aldığı kara oy birliğiyle kabul edildi

Voice Kıbrıs Haber

Mağusa Alasya İlkokulu’nda Öğretmen Öğrenciyi Darp Etti

Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etti

SysAdmin

Baf’ta hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber