FeaturedKIBRIS

Peugeot Kıbrıs’tan anlamlı etkinlik

Peugeot Kıbrıs Direktörü Zehra Beyar “Dünya Sağlık Haftası’nda çocukların sağlıklarına kavuşabilmesi için umut olmak istedik, bir adım attık ve Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na donör kaydı yaptırdık” dedi.

Peugeot Kıbrıs Merkezi’nde Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı koordinatörü Övgü İnce, personele donör olmakla ilgili bilgi verdi. Bilgi alan personel daha sonrasında donör kaydı yaptırdı.

Peugeot Direktörü Zehra Beyar yaptığı açıklamada “Dünya Sağlık Haftası’nda çocukların sağlıklarına kavuşmasına bir umut olabilmek için Donör kaydı yaptırdılar. Ülkemizin en önemli sağlık sorunlarından biri olan kanser konusunda farkındalık yaratmak ve toplumsal dayanışmayı sağlayabilmek için bizde Fab Ltd. olarak katkıda bulunmak istediğimizi Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bildirdik. Vakfın işbirliği ile Peugeot Ailesi olarak donör kaydı yaptırdık, hepimiz çok mutluyuz.” dedi.

Vakıf Koordinatörü Övgü İnce, Dünya Sağlık Haftası’nda farkındalık yaratarak Kemal Saraçoğlu Vakfı’na donör kaydı yaptıran Fab Ltd çalışanlarına teşekkür etti. İnce “Fab Ltd. çalışanlarının donör kaydı yaptırmaları öncelikle ülkemiz için genelde de dünya için çok önemli. Donör kaydı yaptıran her bireyin bilgileri 60 yaşına kadar sistemde kayıtlı kalıyor ve yeni gelen her kayıt kemik iliği nakline ihtiyacı olan hastalar için yeni bir umut demek.” dedi.

Fab Ltd çalışanları çocukların sağlıklarına kavuşabilmesi bir adım attıklarını ve donör kaydı yaptırdıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler.


Benzer Haberler

Bağımsızlık Yolu’ndan Girne Akçiçek’te halka çağrı: Ücret ödemeyin!

Voice Kıbrıs Haber

Arıklı “Rahat olun, 2042’de Ercan, bize, halka teslim edilecek”

TAK

Meteoroloji Dairesi yağmur beklenmediğini açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Stewart’ın ay sonu adaya gelmesi bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

“Bu kafa yapısında bir değişiklik olmasını beklemiyorum, umarım yanılırım”

Voice Kıbrıs Haber

İskele Belediyesi’nden kullanılmayan havuzlar hakkında duyuru!

Voice Kıbrıs Haber