FeaturedKIBRIS

“Pembe giy gel” etkinliğinde anlamlı buluşma




İskele Belediyesi, 1–31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Gönüllüleri tarafından düzenlenen “Pembe Giy Gel” etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Gönüllüleri Sorumlusu Ersin Nizam, yaptığı konuşmada kanserle mücadelenin önemine dikkat çekerek, farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinliğe destek veren İskele Belediyesi’ne teşekkür etti.

PEMBE GİY GEL ETKİNLİĞİNDE ANLAMLI BULUŞMA

İskele Belediyesi Kültür Evi önünde gerçekleşen “Pembe Giy Gel” etkinliği anlamlı buluşmaya vesile oldu. Kanser konusunda farkındalık yaratmak amacıyla pembe kıyafetleriyle bir araya gelen kadınlar renkli görüntüler oluşturdu. Etkinliğe, İskele Belediyesi Sağlık Birimi de destek vererek, katılımcılara bilgilendirme ve farkındalık materyalleri sundu.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Gönüllüleri Sorumlusu Ersin Nizam, yaptığı konuşmada kanserle mücadelenin önemine dikkat çekerek, farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinliğe destek veren İskele Belediyesi’ne teşekkür etti.

Amacımız, erken teşhisin hayat kurtardığı gerçeğini bir kez daha hatırlatmak diyen Nizam, toplumda farkındalık oluşturmanın önemine vurgu yaptı. Nizam, kendilerine her zaman kapılarını açan ve desteğini esirgemeyen İskele Belediyesi’ne teşekkür etti. Etkinliğe İskele Belediyesi Meclis Üyesi Zekiye Gece ile İskele Belediyesi İdari Amiri Gülgün Dargın da katıldı.

PEMBE BALONLAR, FARKINDALIK YARATMAK VE MORAL DESTEĞİ İÇİN GÖKYÜZÜNE BIRAKILDI

Etkinlik sonunda katılımcılar, kanserle mücadelede farkındalık yaratmak ve moral desteği sağlamak amacıyla pembe balonlar uçurarak, umut ve dayanışma mesajı verdiler.

 






Benzer Haberler

Akansoy’dan kurultay sonrası açıklama “Ortak irade, bundan sonraki yol haritamızın temelidir”

Voice Kıbrıs Haber

Çin’in hasar gören personel taşıyıcı mekiği Dünya’ya insansız dönecek

AA

Netanyahu, af talebinin ardından ilk kez hakim karşısına çıktı

AA

Euro ve Sterlin hafif yükselişte!

Voice Kıbrıs Haber

Dev derbide puanlar paylaşıldı

Voice Kıbrıs Haber

DSÖ, dünya genelinde bir milyardan fazla kişinin obeziteyle yaşadığını bildirdi

TRT