FeaturedKIBRIS

Pazartesi günkü birleşim ertelendi




Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu bugün saat 11.00’de Teberrüken Uluçay başkanlığında toplandı.

Genel Kurul gündeminde Sayıştay Komitesi’nin Lapta Belediyesi’nin 2006 Mali Yılı Genel Denetim Raporu’na ilişkin raporu ve milletvekillerinin güncel konuşmaları bulunuyor.

PAZARTESİ GÜNKÜ BİRLEŞİM ERTELENDİ

İlk olarak onaya sunulacaklar bölümünde, Cumhuriyet Meclisi Danışma Kurulu’nun, Genel Kurulun gelecek birleşimine ilişkin kararı onaya sunuldu. Karar uyarınca 31 Aralık Pazartesi günkü birleşimin ertelenmesine karar verildi.

Daha sonra CTP Grup Başkan Vekilliğinin, Girne-Lefkoşa Anayolunda Meydana Gelen Sel Felaketinin Oluşum Nedenleri ve Sonucunda Yaşanan Can Kayıpları ile İlgili Yol ve Trafik Güvenliği Konusunda İhmalin Olup Olmadığı ile İlgili Meclis Araştırma Komitesi’ndeki üye değişikliğine ilişkin tezkeresi görüşüldü. CTP grubunu temsilen Biray Hamzaoğulları’nın yerine Fikri Toros’un görevlendirilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

Ardından Sayıştay Komitesi’nin Lapta Belediyesi’nin 2006 Mali Yılı Genel Denetim Raporu’na ilişkin raporuna geçildi. Komite Başkanı UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu, raporun yeniden değerlendirmek üzere komiteye iade edilmesini önerdi, öneri kabul edildi.

Genel Kurul’da daha sonra güncel konuşmalara geçildi.

(TAK)






Benzer Haberler

3 biber ve 1 ıspanak numunesinde bitki koruma ürünü tespit edildi

TAK

LTB Halk ve Çevre Sağlığı Şubesi ekipleri AB’nin düzenlediği eğitime katıldı

TAK

Cumhurbaşkanı Erhürman “Holguin’e metodolojiyi detaylı bir şekilde anlatma fırsatı buldum”

Melek Voice

Meteoroloji Dairesi’nden kuvvetli yağış uyarısı!

TAK

Holguín “Liderlerle görüşmemin çok verimli ve somut olması için gayret göstereceğim”

TAK

Girne’de yarım kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi!

Melek Voice