FeaturedKIBRIS

‘Pandemi Hastanesi’nin yapımı zaman alacak’


Başbakanlık’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Tatar, BRT’de katıldığı programda soruları yanıtladı.

Tedavi görenlerin sayısında düşüş olunca Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nin eski fonksiyona dönmesi için bir fırsat doğduğunu ifade eden Başbakan Tatar, Bulaşıcı Hastalıklar Yasası’na göre yapılması gereken Pandemi Hastanesi’nin yapımının zaman alacağını, şu an için hastane içindeki bir bölümün yeterli olacağı görüşünün hakim olduğunu kaydetti.

Tatar, gerek sağlık gerekse ekonomik açıdan atılan adımların bir plan ve program çerçevesinde atıldığını belirterek, bunun sonuçlarının görülmeye başlandığını vurguladı.

Ekonomik çarkların tekrar dönmeye başlamasıyla yeni planlama yapılacağını ifade eden Başbakan Tatar, sendikalar ve ekonomik örgütlerle sık sık görüştüklerini, işletmelerin altyapının hazır olması durumda açılması konusunda hemfikir olduklarını söyledi.

Başbakan, ekonomik sıkıntılara rağmen sağlığı ön planda tuttuklarını belirterek, küçük esnaf ve hırdavatçı gibi bazı dükkanların açılması konusunu önümüzdeki hafta görüşeceklerini ve Nisan sonu gibi bunu değerlendireceklerini söyledi.

(TAK)






Benzer Haberler

Olayla bağlantısı bulunan 2 kişi aranıyor!

Voice Kıbrıs Haber

Buse Savaşkan Paris olimpiyatlarına katılıyor

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

“Başka Ardalar Ölmesin” sloganıyla 10. Kite-Surf etkinliği yapıldı

TAK

Sürücü son ana kadar yayaları fark etmeyip çarptı, Uludağ’ın durumu halen kritik!

Voice Kıbrıs Haber

İki toplumdan bazı kadınlar “Kadın Dayanışma Etkinliği” için bir araya geldi

TAK